Beyaz Perde Kaynak: ANIL KARTAL 06.09.2024 09:40

Tek Gecede Geçen Film!

Statü Film ve IP Global ortak yapımcılığında, Yönetmenliğini Jale Atabey'in yaptığı başrollerini Buğra Gülsoy, Duygu Mercan ve İlker Aksum'un paylaştığı kadrosunda Aslı Bekiroğlu, Naz Elmas, Ali Oğuz Şenol gibi sevilen isimlerin yer aldığı 'Gecenin Nakaratı' filminin galası önceki akşam Torun Center'da gerçekleşti. Yoğun izdihamın yaşandığı galaya başrol oyuncularından İlker Aksum yeni dizisinin Kapadokya'da gerçekleşen çekimleri yüzünden Aslı Bekiroğlu ise diş ameliyatı olduğundan dolayı katılamadı.
Tek Gecede Geçen Film!

Bir İstanbul gecesinde, hem komik hem romantik bir aşk macerasının anlatıldığı filmin oyuncuları galada gösterim öncesi basın mensuplarının karşısına geçtiler. 


 Filmde Bora karekterine hayat veren ünlü oyuncu Buğra Gülsoy film ilgili olarak “ Tek gece de geçiyor. Çok naif sıcak bir hikayemiz var. İki yaralı insanın bir gecede yolların kesişmesi ve sonrasında gün doğana kadar iyileşmelerini konu alan güzel bir hikaye umarım beğenirsiniz” ifadelerini kullandı. 

 Filmde Ilgaz karekterine hayat veren Duygu Mercan, “ İki farklı hayata sahip olan bir kadın ve bir erkeğin tamamen tesadüfler sonucu tanışması. Sonrasında sabaha kadar geçirdikleri süreci anlatan içinde aşk olan romantik komedi ama aslında bol bol güleceğimiz bir film bekliyor” dedi.  


Film kadrosunda yer alan güzel oyuncu Naz Elmas, “ Çok güzel bir romantik komedi. Sevgili Jale hocamızın çektiği. Sürprizler var çok eğleneceğiniz. Çok iyi bir film oldu” dedi. 

 Filmin yapımcılarından Galip Güner tüm oyuncu kadrosuna teşekkür ederek sözlerine başlarken, “Çok keyifli bir hikaye oldu. Aşk ve sevgi sorgulanıyor. Bir gecede geçen bir hikaye gerçekten çok keyifli. Draması var ama çok aşk komedisi de var. Jale hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Bilgi birikimini bu filme aktardı. Senaristi Şeyda Delibaşı ve Jale hanım o kadar titiz davrandı ki Senaryoya müdahil oldu. Umarım sizler de izleyiciler de beğenir” dedi. “İşte Gidiyorum” Çalındı! 


Statü Film ve IP Global ortak yapımcılığında, çekimleri 2023 sonunda Kadıköy, Beşiktaş ve Nişantaşı’nda gerçekleşen romantik komedi kategorisinde yer alan filmde Kazım Koyuncu’dan “İşte Gidiyorum” şarkısı yer aldı. 


 Gecenin Nakaratı filminde Buğra Gülsoy “Bora” karakterini canlandırıyor. Filmde Duygu Mercan “Ilgaz”, İlker Aksum “Teoman”, Aslı Bekiroğlu “İlknur”, Naz Elmas “Nazende”, Ali Oğuz Şenol “Önder”, rollerine hayat veriyor.