Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 11.07.2024 20:00 Güncelleme: 11.07.2024 12:25

Tek Adımda Çözüm Merkezi tanıtım programı yapıldı

Tek Adımda Çözüm Merkezi (TAÇ) ile yeni nesil belediyecilik anlayışını hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, TAÇ'ın Lansmanını 10 Temmuz 2024 Çarşamba Günü Saat 16.30'da Malatya Park AVM önünde TAÇ irtibat noktasında gerçekleştirdi.
Tek Adımda Çözüm Merkezi tanıtım programı yapıldı

TAÇ Lansman programına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in yanı sıra, İlçe Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, vatandaşlar ile belediye personelleri katıldı.

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Sami Er, “Maalesef Malatya’mızın sıkıntıları büyük, bu sıkıntılardan biran önce kurtulmamız gerektiğini her zaman her platformda ifade ediyoruz. Önceliğimiz insanımızın kalıcı konutuna, esnafımızın kalıcı işyerlerine ulaşması içinde gayret ediyoruz. Bir taraftan depremin fiziki enkazlarından kurtulmaya çalışırken bir taraftan da insanımızın hayatını nasıl kolaylaştırırız bunun gayretinde olduk. Hayatımızın biran önce kolaylaşması düşüncesiyle Tek Adımda Çözüm Merkezi (TAÇ) projemizi hayata geçirmeye karar verdik” dedi.

Tek Adımda Çözüm Merkezi hakkında bilgiler aktaran Başkan Er konuşmasının devamında, “TAÇ projesi, vatandaşlarımız şikayetlerini, taleplerini yapmak istediklerini belediyeye iletmekte zorluklarla karşılaşıyordu. Vatandaşın belediyeye ulaşımını kolaylaştırmak için şehrin farklı birçok noktasına vatandaşlarımızın rahatlıkla erişebileceği sorunlarını dile getireceği TAÇ ofisleri kuruyoruz. Vatandaşlarımız isterlerse online olarak, telefonla, WhatsApp ortamında da taleplerini iletebilecekler." açıklamasını yaptı.