Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Hibya Haber Ajansı 29.03.2024 12:00 Güncelleme: 29.03.2024 12:07

Tatilin tadını LEGOLAND Discovery Centre ve Sea Life'da çıkar

LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE ara tatille birleşen bayram tatilinde çocuklara özel etkinlikler gerçekleştiriyor. Tatil boyunca sürecek etkinliklerde çocuklar unutulmaz anlar yaşayacak…
Tatilin tadını LEGOLAND Discovery Centre ve Sea Life'da çıkar

LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE ara tatille birleşen bayram tatilinde çocuklara özel etkinlikler gerçekleştiriyor. Tatil boyunca sürecek etkinliklerde çocuklar unutulmaz anlar yaşayacak…

Merlin Entertainments bünyesinde yer alan eğlence merkezleri LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE ara tatil ve bayram haftasında misafirlerine eğlenceli etkinlikler sunuyor. Tatil boyunca her iki merkeze gelenler keyifli vakit geçirecek, hep eğlenip hem de öğrenecekler.

LEGOLAND® Discovery Centreda durdurulamayan eğlence

Çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirmek için mükemmel bir ortam sunan LEGOLAND® Discovery Centre, 5 - 14 Nisan tarihleri arasında Durdurulamaz Oyun Festivali” adını verdiği etkinlik ile eğlencenin tatil boyunca devam edeceğine vurgu yapıyor. Festivalde eğlence ve öğrenmeyi bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanan merkez, LEGO® temalı etkinlikler, interaktif sürprizler ve öğretici deneyimlerle dolu bir gün geçirmek isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

Öğlen boyu sürecek festivalde çocuklar, LEGO®’dan kendi hayvan figürlerini oluşturup sergileyecek ve çiçek arabasında hayal güçlerini kullanıp rengarenk çiçeklerini tasarlayabilecekler.

Festivalde LEGO® Friends 4D filmini ilk kez izleme imkanına sahip olacak olan çocuklar, etkinlikte gerçekleşecek dans partisinde doyasıya dans edip, eğlenme fırsatı da yakalayacaklar.

Çocukları LEGOLAND® Discovery Centreda bekleyen etkinlikler yalnız bunlarla sınırlı olmayacak. Miniland'de düzenlenecek olan özel etkinlikte çocuklardan, saklı minifigürleri bulup kendilerine en çok benzeyeni seçmeleri istenecek. Sürprizlerle dolu LEGO® dünyasının keşfedileceği bu festival, tatili unutulmaz kılacak.

Cocomelon, sevenleri ile yeniden buluşuyor

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Cocomelon etkinliği büyük ilgi gören SEA LIFE, bu sene tekrardan Cocomelon hayranlarını merkezinde buluşturmaya hazırlanıyor. 5 - 14 Nisan tarihleri arası saat 13:00 - 15:00 ve 17:00’da atölyelerde sevilen karakter JJ ile bir araya gelecek çocuklar, Cocomelon ile şarkılar söyleyip, yüz boyama, el işi ve boyama atölyesinde yaratıcılıklarını geliştirecek aktivitelere katılacaklar.

LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE tatilin tadını çıkarmak isteyen herkesi merkezlerine bekliyor!

Detaylı bilgi ve biletler için:

https://www.legolanddiscoverycentre.com/istanbul/en/

https://www.visitsealife.com/istanbul/