Vakıf Katılım web
Magazin Kaynak: Bahar YILDIRIM 21.07.2024 10:34 Güncelleme: 13.07.2024 18:36

Tatil sonrası alışveriş

'Yalı Çapkını' dizisinde 'Kaya' rolüne can veren başarılı oyuncu, Taro Emir Tekin, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM'de tüm mağazaları gezip uzunca alışveriş yapan yakışıklı oyuncu, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Tatil sonrası alışveriş

Tüm sevenleriyle tek tek ilgilenip fotoğraf çekilen Taro Emir Tekin, sempatik ve neşeli halleriyle dikkat çekti. Kendine has tarzı ile ilgi odağı olmayı başaran yakışıklı oyuncu, karşısında muhabirleri görünce gülümseyip alışverişine devam etti. Yeni sezon nasıl geçecek sorularına Tarık Emir Tekin, ‘’süper bir tatil yapıp döndüm şimdi yeni sezona bomba gibi hazırlanıyorum’’ açıklamasında bulundu. Çanta detaylı AVM tarzı ile sevenlerinin ilgi odağı olan Taro Emir Tekin, alışverişini noktaladıktan sonra aracını bıraktığı vale noktasından teslim alarak AVM’den ayrıldı.

GÖKHAN GÖNÜL

ALIŞVERİŞ GÜNÜ

Eski milli futbolcu Gökhan Gönül, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı Beymen mağazası olan eski futbolcu, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Özellikle futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Gökhan Gönül, yanına gelen tüm futbolseverlerle hatıra fotoğrafı çektirip alışverişine devam etti. Gökhan Gönül’ün şık ve spor yazlık tarzı ise sevenleri tarafından beğeni topladı.