Vakıf Katılım web
Magazin Kaynak: Musa ALİOĞLU 19.07.2024 17:20

Tatil öncesi alışveriş

Başarılı iş insanı Acun Ilıcalı'nın kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
Tatil öncesi alışveriş

Uzun süredir ekranlardaki oyunculuk serüvenine ara veren güzel oyuncu Selin Demiratar, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı Beymen mağazası olan güzel oyuncu, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Birkaç eksiğini tamamlamak için AVM’ye geldiğini söyleyen Selin Demiratar, ‘’2 günlüğüne İstanbul'a geldim tekrardan Bodrum’a döneceğim, birkaç eksik vardı o sırada onları almaya geldim’’ açıklamasında bulundu. Her zaman olduğu gibi güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayan başarılı oyuncu, alışveriş sırasında yanına gelen sevenleriyle de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyip hepsiyle tek tek fotoğraf çektirdi. Alışverişinin ardından kendisini almaya gelen aracına binip AVM’den ayrılan güzel oyuncunun, şık ve makyajsız güzelliği ise gözlerden kaçmadı.




TATİL ÖNCESİ ALIŞVERİŞ

 Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı Beymen mağazası olan ve burada kısa süre alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceleyen Altunkaya, daha sonra diğer mağazalara da uğrayıp tatil öncesi alışveriş yaptı. Alışveriş sonrası muhabirlerle karşılaşan ve muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren Çağla Altunkaya, ‘’bir Avrupa seyahatimiz olacak onun öncesi birkaç eksiğimi almaya geldim’’ açıklamasında bulundu. Neşeli ve sempatik halleriyle dikkat çeken Çağla Hanım, daha sonra muhabirlere iyi çalışmalar dileyip aracını bıraktığı vale noktasından teslim alarak AVM’den ayrıldı. Çağla Altunkaya’nın şık AVM tarzı ise gözlerden kaçmadı.