Halkbank web
Ekonomi Kaynak: COŞKUN ÇELİK 04.08.2024 16:26

Tarek Daouk, Dentsu'nun Türkiye'yi de Kapsayan MENAT Bölgesi CEO'su ve Merkle SEMENAT Başkanı Olarak Atandı

Tarek Daouk, Dentsu'nun Türkiye'yi de Kapsayan MENAT Bölgesi CEO'su ve Merkle SEMENAT Başkanı Olarak Atandı
Tarek Daouk, Dentsu'nun Türkiye'yi de Kapsayan MENAT Bölgesi CEO'su ve Merkle SEMENAT Başkanı Olarak Atandı

Dentsu, yeni oluşturulan Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye (MENAT) bölgesinin CEO’luk görevine Tarek Daouk’un atandığını duyurdu. Yeni göreviyle dentsu’nun Türkiye operasyonlarına liderlik edecek olan Tarek Daouk, şirketin bölgedeki etkisini artırmak amacıyla MENAT bölgesi için entegre büyüme stratejisine ve iş uygulamalarına yön verecek.

 

Aynı zamanda Merkle Güney Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye (SEMENAT) Başkanı olarak da atanan Tarek Daouk bu görevinde, dentsu'nun dönüşüm gündemini uygulamak için bu bölgelerle iş birliği yapacak ve geniş bir coğrafyada CXM Uygulamasına liderlik edecek. Daouk, dentsu'nun önemli büyüme pazarlarında, müşterilerine dijital dönüşüm sağlamak için veri odaklı deneyimleri ve sınıfının en iyisi teknolojileri kullanarak deneyim dönüşümünü yaygınlaştırmaktan sorumlu olacak.

 

2018 yılında dentsu'ya katılan Daouk, o tarihten itibaren MENA bölgesinde stratejik büyümeye liderlik etti. Bunu dentsu'nun teknoloji, medya, içerik ve müşteri deneyimini sorunsuz bir şekilde birleştirerek daha iyi iş sonuçları ve toplumsal faydalar elde etmek için entegre çözümler geliştirme yeteneklerini kullanarak başardı. Daouk bu süreçte, dentsu'nun MENA'daki iş ve operasyonlarını dönüştürerek iddialı bir liderlik ekibi kurdu.

 

dentsu SEMENAT CEO'su Mariano Di Benedetto, “Tarek, müşterilere odaklanan entegre çözümler sunma konusunda güçlü bir liderlik gösterdi ve iş büyümesini sağlamak için dentsu'nun en iyi yönlerini bir araya getirme konusunda büyük bir tutku ve bağlılık sergiledi. MENAT bölgesi, yüksek performans ve büyüme potansiyeline sahip bir bölge, Tarek ile bu stratejik hedeflerimize ulaşmak için yakın iş birliği içinde çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Tarek'in, MENA, Türkiye ve daha geniş SEMENAT bölgesinde CXM uygulamalarıyla müşterilerimize uzun vadeli değer sunarken, işi bir sonraki büyüme aşamasına başarıyla yönlendireceğinden eminim.” açıklamalarında bulundu.

 

Tarek Daouk, “Pazarlama, danışmanlık ve teknoloji alanlarındaki hizmetlerimizi sektörün ön saflarına taşıdığımız bu heyecan verici dönemde, dentsu'da daha kapsamlı bir rol üstlenmekten mutluluk duyuyorum. Bölgedeki mevcut başarıları daha da ileriye taşımak ve dentsu'nun entegre büyüme çözümlerinin potansiyelini ortaya çıkarmak için MENAT'taki çalışanlarımızla iş birliği yapmaya hazırım. Çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve tüketicilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için bu fırsatı değerlendirmek istiyorum. Ayrıca deneyim dönüşümünü sağlamak için teknoloji ve inovasyondan yararlanarak Merkle SEMENAT ekibiyle birlikte çalışma konusunda sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.