Emlak 11.07.2023 07:00

​"Sylvana İstanbul" Projesine European Property Awards Ödülü

Reportage Türkiye, Avrupa'nın büyük ödüllerinden biri olan European Property Awards'da Sylvana İstanbul projesiyle "Best Townhouse Community" kategorisinde ödül elde etti.
​

Reportage Türkiye, Avrupa’nın büyük ödüllerinden biri olan European Property Awards’da Sylvana İstanbul projesiyle “Best Townhouse Community” kategorisinde ödül elde etti.

Bahçeli sıra villa konseptiyle ödüle uzanan Sylvana İstanbul projesi, İstanbul Bahçeşehir’de 44 bin metrekare alan üzerinde 232 adet 4+1 büyüklükte villalardan oluşuyor.

İstanbul'un en hareketli ve dinamik semtlerinden birinde sakinlerine güvenilir ve sürdürülebilir bir yaşam deneyimini “daire fiyatına lüks villa sahibi olma” fırsatıyla sunan Reportage Türkiye’nin Sylvana İstanbul projesi, alışveriş merkezleri, restoranlar ve kültürel simge yapılar gibi şehrin en gözde cazibe merkezlerinin çoğuna yakın olarak konumlanıyor. Projenin yer aldığı bölgede Taksim, Beşiktaş ve Mecidiyeköy'e bağlayan metro hattının yanı sıra toplu ve özel ulaşım hatları, İstanbul Havalimanı, Marmaray ve birbirine bağlı tramvay hatları gibi geniş bir ulaşım ağı bulunuyor.

Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Mısır, Fas, Türkiye, Beyaz Rusya ve Uganda’da geliştirdiği projelerle güvenilir bir gayrimenkul marka gücüne sahip olan Reportage Properties’in Türkiye ayağı konumundaki Reportage Türkiye, Sylvana İstanbul’un ardından İstanbul’un farklı yerlerinde de yeni araziler için görüşmelerini sürdürüyor.