Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 02.07.2024 11:01 Güncelleme: 02.07.2024 13:35

Siyasilerden yeni bakanlar Kurum ve Memişoğlu için tebrik mesajı

Siyasiler, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Murat Kurum ve Sağlık Bakanlığına atanan Kemal Memişoğlu için tebrik mesajı yayımladı.
Siyasilerden yeni bakanlar Kurum ve Memişoğlu için tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Murat Kurum’u ve Sağlık Bakanlığına atanan Kemal Memişoğlu’nu tebrik ederek, üstlendikleri görevlerde üstün başarılar diledi.

Yılmaz “Aynı kabinede görev yapmaktan onur duyduğum, yol ve dava arkadaşlarımız Sayın Mehmet Özhaseki ve Sayın Fahrettin Koca’ya aziz milletimize hizmetleri için gönülden teşekkür ederim.” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın yayımladığı mesaj şu şekilde:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atanan Sayın Murat Kurum’u ve Sağlık Bakanı olarak atanan Prof. Dr. Sayın Kemal Memişoğlu’nu tebrik ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

Kabinede birlikte görev yaptığım Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, şu mesajı yayımladı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atanan Sayın Murat Kurum ve Sağlık Bakanı olarak atanan Sayın Kemal Memişoğlu’nu tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum. Görevlerini devreden Sayın Mehmet Özhaseki ve Sayın Fahrettin Koca bakanlarımıza, milletimize hizmet yolunda gerçekleştirdikleri özverili çalışmalar için teşekkürlerimi sunuyorum.”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atanan Murat Kurum ile Sağlık Bakanı olarak atanan Kemal Memişoğlu’na yeni görevlerinde başarılar dileyerek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Yüzyılı Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde birlikte görev yaptığımız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki’ye ve Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya bugüne kadarki çalışmaları için teşekkür ediyorum. Birlikte, ülkemizi Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde ileriye taşımayı sürdüreceğiz.”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleriyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Murat Kurum ve Sağlık Bakanlığına atanan Kemal Memişoğlu'na görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Tunç, “Ülkemize ve milletimize önemli hizmetlerde bulunan Bakanlarımız Sayın Mehmet Özhaseki ve Sayın Fahrettin Koca'ya emekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın mesajı şöyle:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Sayın Murat Kurum’u ve Sağlık Bakanlığına atanan Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu tebrik eder, görevlerinde muvaffakiyetler dilerim. Görevlerini devreden Sayın Mehmet Özhaseki ve Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya bugüne kadar göstermiş oldukları gayretli çalışma ve aziz milletimize hizmetleri için teşekkür ederim.”

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yayımladığı mesajda “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na atanan Sayın Murat Kurum ile Sağlık Bakanlığı’na atanan Sayın Kemal Memişoğlu’nu tebrik ediyor, üstlendikleri görevlerde başarılar diliyorum. Aynı kabinede aziz milletimize hizmet ettiğimiz Sayın Mehmet Özhaseki ve Sayın Fahrettin Koca’ya, başarı ve fedakarlıkları için şahsım ve aziz milletimiz adına gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Sayın Murat Kurum’u ve Sağlık Bakanlığına atanan Sayın Kemal Memişoğlu’nu tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar görevlerini üstün liyakat ve özveriyle sürdürmüş olan Bakanlarımız Sayın Mehmet Özhaseki ve Sayın Fahrettin Koca’ya da gösterdikleri emek ve fedakarlıklar için şahsım ve aziz milletimiz adına teşekkür ederim.”

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Sayın Murat Kurum’a ve Sağlık Bakanlığına atanan Sayın Kemal Memişoğlu’na görevlerinde başarılar diliyorum. Birlikte görev yaptığımız yol arkadaşlarımız Sayın Mehmet Özhaseki ve Sayın Fahrettin Koca’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ise şu mesajı yayımladı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atanan Sn. Murat Kurum ve Sağlık Bakanı olarak atanan Sn. Kemal Memişoğlu'nu tebrik ediyor, üstlendikleri bu önemli vazifede kendilerine başarılar diliyorum.  Bugüne kadar birlikte çalışma imkanı bulduğumuz Sn. Mehmet Özhaseki ve Sn. Fahrettin Koca'ya da değerli katkıları ve özverili çalışmaları için teşekkürlerimi sunuyorum.”

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yayımladığı mesajda “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine atanan Sayın Murat Kurum’u ve Sağlık Bakanlığı görevine atanan Sayın Kemal Memişoğlu’nu tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Aziz milletimize hizmet bayrağını devreden Bakanlarımız Sayın Mehmet Özhaseki ve Sayın Fahrettin Koca’ya özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise şu mesajı yayımladı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Sayın Murat Kurum’u ve Sağlık Bakanlığına atanan Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.  Görevlerini devreden Sayın Mehmet Özhaseki ve Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya, bugüne kadar milletimize verdikleri özverili hizmetler için teşekkür ediyorum.”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in mesajı şu şekilde:

Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle Sağlık Bakanı olarak atanan Sn. Kemal Memişoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atanan Sn. Murat Kurum’u tebrik ediyoruz. “Görevlerini devreden Sn. Fahrettin Koca ile Sn. Mehmet Özhaseki’ye şimdiye kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.”