Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 13.07.2024 00:02 Güncelleme: 13.07.2024 12:15

Siyasilerden şehit asker için taziye mesajı

Siyasiler, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay için taziye mesajı yayımladı.
Siyasilerden şehit asker için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yayımladığı mesajda “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz İs. Asb. Kd. Çvş. Bahadır Rıdvan Talay’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadesine yer verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit olan İs. Asb. Kd. Çvş. Bahadır Rıdvan Talay’a Allah’tan rahmet, ailesine sabır diledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, şu mesajı yayımladı:

“Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Kahraman Mehmetçiğimiz Bahadır Rıdvan Talay'a Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yayımladığı mesajda “Pençe-Kilit harekât bölgesinde şehit olan kahraman askerimiz İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay’a Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimizin ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, taziye mesajında "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz İstihkâm Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay’a yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin mekanı cennet, makamı ali olsun inşallah." ifadelerine yer verdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve millete başsağlığı, yaralanan askere ise acil şifa diledi.

Ulaştırma ve Altyapı bakanı ABdulkadir Uraloğlu, taziye mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen askerimiz, İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay'a Allah'tan rahmet; ailesine sabırlar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yayımladığı taziye mesajında "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Bahadır Rıdvan Talay'a Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun. Aziz Türk milletinin başı sağ olsun" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın yayımladığı mesaj şu şekilde:

“Irak’ın kuzeyinde süren operasyonlarda, hain teröristlerin saldırısı sonucu bir evladımızı daha şehit verdik. Kahraman Mehmetçiğimiz, İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine, milletimize ve silah arkadaşlarına sabır diliyorum.”