Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 23.04.2024 01:00 Güncelleme: 23.04.2024 12:14

Siyasilerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Siyasiler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Siyasilerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş mesajında "104 yıldır gözlerindeki cesaret yüzlerindeki neşeyle buluşsun diye varız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun." ifadelerine yer verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu 23 Nisan'ı  "Çok güzel bu bayram, herkese kutlu olsun. Beşiktaş Belediyesi Çocuk Korosu’na teşekkürler." sözleriyle kutladı.

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "Geri dönmeyi hiç düşünmeyenlerin, gitmeyi hiç düşünmeyecek çocukları; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun!" mesajını yayımladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Parti Sözcüsü Avukat Deniz Yücel, "Geri dönmeyi hiç düşünmeyenlerin, gitmeyi hiç düşünmeyecek çocukları; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun!" ifadesini kullandı.

İstanbul Valisi Davut Gül'ün kutlama mesajı şöyle:

“Gözlerinizdeki ışık, İstanbul’umuzun en büyük ilham kaynağı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun.”

Ankara Büyüşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda makam koltuğunu Muhammed Uğur'a vererek şu mesajı yayımladı:

"Tabii ki koltuk Muhammed Uğur’un hakkı, onu tanıdığımız için çok mutluyuz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun."

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, "Ulusal egemenliğimizin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nu şu sözlerle kutladı:

"23 Nisan’da çocuklarımızın yaşadığı mutluluk, bizleri de mutlu edecek. Ancak İsrail’in 7 aydan beri yaptığı çocuk katliamını unutmayacağız. Bu zulüm mutlaka son bulacak; o gün Gazzeli çocuklarla 23 Nisan’ı kutlayacağız."