Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih Kuşçu 24.03.2024 19:13

ŞİŞECAM, APLF 2024'E KATILDI

Bazik krom sülfat üretiminde dünya lideri olan Şişecam, 19-21 Mart 2024 tarihleri arasında Hong Kong'da gerçekleşen, dünyanın en önemli deri fuarlarından biri olan APLF'ye katıldı. Şişecam'ın Tankrom® ürünleri, APLF'de ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
ŞİŞECAM, APLF 2024'E KATILDI

 Cam ve kimyasallarda global bir oyuncu olan Şişecam, sektör profesyonellerinin önemli buluşma noktası olan APLF 2024’te yerini aldı. 19-21 Mart 2024 tarihleri arasında Hong Kong Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen fuar; kimyasallar, deri işleme, kürk, sentetik malzemeler, tabaklama, ayakkabı makineleri ve test teknolojileri ve laboratuvarları alanında faaliyet gösteren sektör profesyonellerini bir araya getirdi.

 

APLF 2024’te, krom sektörünün yüksek nitelikli Tankrom® markalı ürünleriyle yerini alan Şişecam, ürünleri ve kullanım alanlarıyla ilgili ziyaretçilerine bilgi verdi. Şişecam’ın, deri kimyasalları alanındaki katma değerli ürünlerini sergilediği standı, sektör profesyonellerinin en fazla ilgi gösterdiği stantlar arasında öne çıktı.