Magazin 26.06.2022 04:10

Şilili Dünyaca Ünlü Müzik efsanesi "İnti-İllimani Historico"dan Küçükçiftlik Park'ta Unutulmaz Konsere İmza Attı!

Şilili dünyaca ünlü müzik efsanesi "Inti-Illimani Historico" dün akşam Küçükçiftlik Park'ta unutulmaz bir konsere imza attı.
Şilili Dünyaca Ünlü Müzik efsanesi

Serdar Can direktörlüğündeki Moon Stage & Orfe Yapım işbirliğiyle gerçekleşen muhteşem konserde “Inti-Illimani Historico”ya Moğollar, Peyk ve Ozan Çoban&Güneş Demir de eşlik etti.

Dünya Bir Günlüğüne Daha Güzel Bir Yer Oldu

Ayrıca konserin sonunda gruba Ağaçkakan'dan Deniz Tekin'e; Gündoğarken'den Nejat Yavaşoğulları'na; No Land'den Tuğçe Şenoğul'a 15 sanatçı eşlik ederek dev bir koro oluşturdu.

Grubun artık bir kült haline gelmiş “El Pueblo Unido Jamas Sera Vencido” ve Venceremos adlı parçalarını alanı dolduran binlerce kişiyle hep bir ağızdan söylediler.

Bu topraklarda asla umutsuzluğa yer olmadığını söyleyen sanatçılar dünyanın kötü gidişine rağmen umut dolu mesajlar vererek dinleyicilerine gelecek güzel günlerin müjdesini verdi.

3 Günlük Mini Türkiye Turnesinde Sırada İzmir ve Ankara Var

Üç günlük bir turneyle uzun bir aradan sonra Türkiye’deki müzikseverlerle buluşacak olan topluluk 25 Haziran’da İzmir Urla Sahne Humans Open Air Arena'da, 26 Haziran’da ODTÜ MD Vişnelik’te sahne alacak.