Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 21.08.2024 12:00 Güncelleme: 21.08.2024 12:59

Şile'de polis ve jandarma ekipleri denetim halinde

Şile'de yaşanan yaz yoğunluğu nedeniyle Şile Kaymakamlığına bağlı Polis ve Jandarma kuvvetleri düzenin sağlanması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Şile'de polis ve jandarma ekipleri denetim halinde

Şile Kaymakamlığına bağlı Polis ve Jandarma kuvvetleri düzenin sağlanması amacıyla 14-18 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirdiği çalışmalarda 110,67 gr Narkotik Madde ve 23 adet Sentetik Hap ele geçirdi ve bu duruma bağlı 45 kişiyi göz altına aldı. Aynı zamanda 1 adet ruhsatsız silah ele geçiren ekipler 1 şahısın arandığını açıkladı. 

Ayrıca İlçe Jandarma Komutanlığının sorumluluk alanlarında kamu düzeninin sağlanması ve suç ve suçlularla mücadele kapsamında 19 Temmuz ile 19 Ağustos tarihleri arasında yapılan çalışmalarda hırsızlık, uyuşturucu madde ticareti yapmak, kullanmak bulundurmak, dolandırıcılık, ruhsatsız silah bulundurmak ve taşımak ve diğer suçlardan olmak üzere 51 şahıs yakalandı, şahıslardan 36'sı ise tutuklandı. 

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapan Atlı Birlik Jandarma Takım Komutanlığına bağlı birlikler ise ormanların muhafazası, önleyici kolluk görevleri, çevre kontrolü, sahillerde emniyet ve huzurun temini için özellikle hafta sonları vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri ilçeler başta olmak üzere Ağva Jandarma Karakol Komutanlığı emrinde görev yapacak.