Magazin Kaynak: BURHAN AKDAĞ 05.09.2024 17:20

Sıla'dan Harbiye'de dur durak bilmeyen performans

Türk pop müziğinin en sevilen sanatçılarından Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserleri serisine devam ediyor.
Sıla'dan Harbiye'de dur durak bilmeyen performans

Önceki akşam KerkiSolfej Organizasyonu ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda gerçekleşen konserde müzikseverlerle bir araya gelen sanatçı, şarkıları ve yorumuyla herkesi mest etti. Binlerce kişilik dinleyici korosunu Ziyan şarkısıyla selamlayan Sıla, coşku dolu konserine keyifli bir başlangıç yaptı. Sanatçıya eşlik eden hayranları dur durak bilmeden tüm şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Bembeyaz kıyafeti ve şık tarzıyla da göz kamaştıran Sıla, unutulmaz performansıyla renkli bir açıkhava konseri sundu. 


 “Vahşi çözümler hayatı hepimize zindan ediyor”


 Konserinde gündemdeki yeni sokak hayvanları uygulamalarını da eleştiren sanatçı şöyle konuştu: “Önüne geçemediğimiz bu hayvan katliamlarından dolayı çok üzgünüm. Dur diyememeler, başka çözümler üretebilecekken çok daha vahşi çözümler peşinde koşarak hayatı hepimize zindan eden bu zamanlar… Aslında bir parantezden fazlası.” Harbiye Açıkhava konserlerine hız kesmeden devam edecek olan Sıla, 3 Eylül Salı ve 25 Ekim Cuma ve 26 Ekim Cumartesi yeniden sevenleriyle buluşacak.