Magazin Kaynak: Tarık DURMAZ 01.08.2024 06:43

Sharon Stone Global İkon Ödülü için Türkiye'de

Hollywood'un efsanevi yıldızı Sharon Stone, Altın Küre'nin ilk defa vereceği "Global İkon Ödülü"nü almak için Türkiye'ye geldi. Gala öncesi İstanbul'u seyahat planına ekleyen dünyaca ünlü sinema ikonu, üç gün boyunca The Ritz-Carlton, Istanbul'da konakladı.
Sharon Stone Global İkon Ödülü için Türkiye'de

Kariyeri boyunca akıllardan silinmeyen oyunculuk performanslarıyla ‘Altın Küre Ödülü’ ve ‘Primetime Emmy Ödülü’ gibi birçok önemli ödül kazanan Sharon Stone, Bodrum’daki ödül töreni öncesi İstanbul’a geldi. İstanbul ziyareti boyunca  Altın Küre Başkanı Helen Hoehne ve diğer Altın Küre misafirleriyle birlikte Condé Nast Traveller ödüllü otel The Ritz-Carlton, Istanbul’da konakladı.

Otelin deneyimli ekibi, oyunculuğun yanı sıra resim sanatına ilgi duyduğu bilinen Sharon Stone’a ardı ardına sürprizler yaşattı. Ünlü yıldızı İstanbul’daki ilk gününde enfes Boğaz manzarasına sahip Nobu Suite’de karşılayan ekip Nobu Suite’in efsanevi terasına şövale ve tual yerleştirerek Sharon Stone’a İstanbul’un güzelliğini resmetmesi için en sevdiği boyalardan temin etti. Bir sonraki gün ise  Michelin Guide listesinde yer alan Nobu Istanbul’da Süzer Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer’in ev sahipliğinde ağırlanan Sharon Stone ailesi ile Nobu Istanbul’un  Boğaz manzaralı terasında imza lezzetler eşliğinde samimi bir akşam yemeği deneyimi yaşadı.

Son gününü Nobu Suite’de ailesi ve yakınlarıyla geçiren Sharon Stone, The Ritz-Carlton, Istanbul Hanımefendi ve Beyefendilerine misafirperverlikleri ve sundukları kişiselleştirilmiş deneyimler için teşekkür etti.