Magazin Kaynak: Bahar YILDIRIM 31.07.2024 16:32

Seyircinin "ICARDI" tezahüratlarıyla coştu

Türk pop müziğinin yıldızı Simge, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda unutulmaz bir konser verdi. Geceye Simge'nin enerjik sahne performansı ve 'Aşkın Olayım'ı söylerken seyircinin 'Icardi' diye bağırması damga vurdu…
Seyircinin "ICARDI" tezahüratlarıyla coştu

Türk pop müziğinin yıldız ismi Simge, önceki akşam Jolly Joker Harbiye Açıkhava Konserleri serisinde sahne aldı. Gecenin başından sonuna kadar enerjisi ve performansıyla izleyicileri büyüleyen Simge, Raisa Venessa imzalı iki farklı kıyafetiyle göz doldurdu.

 

Konserin unutulmaz anlarından biri, Simge'nin son çıkardığı şarkısı ‘Önümüz Yaz’da Melih Jön ile dans etmesi oldu. Bu dans izleyicilerden büyük alkış aldı. Gecenin bir diğer sürprizi, haftalarca liste başı olan ‘Yakışıklı’ şarkısını sahnede Salman Tin ile birlikte seslendirmesiydi. Bu düet, konserin en coşkulu anlarından birini yaşattı.

 

Simge, ‘Sevmek Yüzünden’ şarkısından önce, “Başımıza ne geldiyse sevmek yüzünden geldi” diyerek izleyicilerle duygusal bir paylaşım yaşadı. Bu içten açıklama, şarkının hissiyatını daha da derinleştirdi. Konser sırasında hayranlarına müjdeli bir haber de veren Simge, “Albümümde Yıldız Tilbe ve Mabel Matiz şarkısı var, yakında stüdyoya giriyorum” dedi. Bu açıklama, yeni albümünü sabırsızlıkla bekleyen hayranlarını heyecanlandırdı.

 

Simge hit şarkısı ‘Aşkın Olayım’ı seslendirirken hafızalardan silinmeyecek bir olay yaşandı. Seyirci, şarkının ortasında “Icardi Icardi” diye bağırdı. Simge, “Evet Icardi’nin şarkısını söylüyorum” diye cevap vererek sevenleriyle keyifli bir diyalog kurdu. Şarkı bitince izleyiciler “Bir daha bir daha” tezahüratında bulundu ve Simge de hayranlarını kırmayarak şarkıyı tekrar söyledi.

 

Simge, enerjisi, kıyafetleri ve sahne performansıyla Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda unutulmaz bir gece yaşattı. Simge yaz boyunca konserlerine devam edecek.