Magazin Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 28.07.2024 06:23

Şevval Sam: Koca bir mahallede gibiyim

Sanat hayatının 30'uncu yılını kutlayan Şevval Sam, Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin Amfi Sahnesi'nde izleyici karşısına çıktı.
Şevval Sam: Koca bir mahallede gibiyim

 Kostümüyle beğeni toplayan sanatçıyı, gecede 3 bin 500 kişi dinledi. Konsere saatler kala alanda uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Geleneksel hale gelen 'Ay Işığında Müzik' etkinlikleri kapsamında sahne alan Sam, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sanat hayatındaki 30 yılı değerlendiren Sam, "Kırılma ve pişmanlıklarınız oldu mu?" sorusuna, "Zamanında pişmanlık olarak gördüğüm bazı şeylerin zaman içinde hikayeleşmiş olması bana iyi geldi. Hayatımın 30 yılı izleyiciyle geçmesi benim için büyük şans. Halen aktif olması büyük bir haz. Türkiye'de öyle bir yerdeyim ki artık sokakta da yaşıyorum, kendimi saklamıyorum. Koca bir mahallede gibiyim, herkes tanıdık, akraba, kardeş, ve dost. Böyle bir şeyi bana hayat yaşattığı için minnettarlık hissediyorum. Buna layık olmak için her zaman elimden geleni yapacağıma söz veriyorum" yanıtını verdi. Hem şarkıcılık hem de oyunculuk yapan sanatçı, "Bu başarıyı neye borçlusunuz?" sorusuna, "Sanatla kurduğum dürüst bir ilişki olabilir. Hayatı sanatla birlikle keşfediyor olmaktan kaynaklanıyor olabilir. Sanatın her dalı beni besliyor" diye cevap verdi. 

Aslan ve Özbey sahnede olacak
Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin Amfi Sahnesi'nde gerçekleşen 'Ay Işığında Müzik' etkinliklerinde 27 Temmuz’da Uğur Aslan, 28 Temmuz’da Merve Özbey sahnede olacak.