Müzik Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 24.07.2024 09:02

Sevilen Sanatçı Zanna, Erdek Yaz Festivali'nde Coşkulu Anlar Yaşattı

Erdek Belediyesi'nin düzenlediği Yaz Festivali, muhteşem anlara sahne oldu. Festivalin en çok beklenen anlarından biri, sevilen sanatçı Zanna'nın performansıydı. Zanna, festival alanını dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.
Sevilen Sanatçı Zanna, Erdek Yaz Festivali'nde Coşkulu Anlar Yaşattı

Zanna, sahneye çıktığı andan itibaren enerjisi ve sahne performansıyla izleyenleri büyüledi. Sevilen şarkılarını peş peşe seslendiren sanatçı, hayranlarının coşkusunu doruk noktasına taşıdı. Ancak gecenin en büyük sürprizi, Zanna'nın yakında çıkacak olan yeni parçasını ilk kez hayranlarına seslendirmesi oldu. Henüz adı açıklanmayan bu parça, festival alanında büyük bir heyecan ve beğeniyle karşılandı.


Sanatçı, performansı sırasında yaptığı kısa konuşmada, "Erdek'in enerjisi ve sevgisi her zaman beni çok mutlu ediyor. Sizlerle burada olmak benim için büyük bir onur. Yeni şarkımı ilk kez burada seslendirmek istedim. Umarım beğenmişsinizdir," diyerek duygularını ifade etti.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık festivalin açılışında yaptığı konuşmada, "Bu tür etkinliklerle halkımızı bir araya getirmekten ve onlara unutulmaz anlar yaşatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Festivalin organizasyonunu Mehmet Akif Şenel üstlendi, ve etkinlik Erdek'te bu yazın en unutulmaz anlarından biri olarak hafızalara kazındı. Sanatçı Zanna'ya da katılımı ve performansı için teşekkür ederiz," dedi.