Güncel - Yaşam Kaynak: ÜMİT GÜLBÜZ CEYLAN 05.08.2024 10:00 Güncelleme: 05.08.2024 10:28

Sevdiğini seç, hediye paracığını gönder… Boyner ve Hopi'den paylaştıkça çoğalan sürpriz

Boyner ve Hopi herkese, sevdiklerine hediye edebilecekleri 2500 Hediye Paracık veriyor. Gelen mesajdaki linke tıklayıp 500 Hediye Paracık kazanan Hopi kullanıcıları, 5 sevdiğine de 500'er, toplam 2500 Hediye Paracık göndererek fırsatları ve mutluluğu çoğaltıyor.
Sevdiğini seç, hediye paracığını gönder…  Boyner ve Hopi'den paylaştıkça çoğalan sürpriz

Boyner'in yenilikçi mağazacılık anlayışı ve Hopi'nin kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi, paylaştıkça büyüyen bir uygulamada bir araya geliyor. Bu özel kampanya ile mesajdaki linke tıklayıp 500 Hediye Paracık kazanma fırsatı yakalayan Hopi kullanıcıları mesajda yer alan linki sevdikleri 5 kişi ile paylaşarak onların da 500’er Hediye Paracık kazanmasına aracı oluyor. Mesajlaşma uygulamaları üzerinden Hediye Paracık daveti alan kullanıcılar da linki aynı şekilde sevdikleri 5 kişi ile paylaşabiliyor ve böylelikle mutluluk çoğalıyor. Kazanılan Hediye Paracıklar Boyner, Boyner Sports, Dynamic veya YKM mağazalarında gerçekleştirilen alışverişlerde kullanılabiliyor.

11 Ağustos Pazar gününe kadar sürecek bu çok özel sürpriz ile paylaştıkça çoğalan hediye paracıklar herkesin yüzünü güldürüyor. Boyner ve Hopi, kazanmak isteyen herkesi paylaşmaya ve gülümsemeyi çoğaltmaya davet ediyor.