Magazin Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 25.02.2024 07:01

"Senin gibi adama verilecek kız yok bizde"

Sürükleyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla ekranlara yeni bir soluk getiren Kanal 7'nin sevilen dizisi "Gelin", 25 Şubat Pazar akşamı saat 20.30'da 3. bölümüyle yine soluksuz izlenecek.

Yapımcılığını FYM Film Yapım Merkezi'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Taner Tunç'un oturduğu ve senaryosunu Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar'ın kaleme aldığı 'Gelin' adlı dizi, heyecan ve duygu dolu yeni bölümüyle merakla bekleniyor.

Gelin’de bu hafta neler olacak:

Cihan’ın kardeşini istemeye gelmemesine öfkelenen Cemil, Hançer’in evlenmesine izin vermez. Anne Mukadder, büyük öfke ve şok yaşar. Hançer ise ne yapacağını bilemez bir haldedir. Olanları konakta annesinden dinleyen Cihan, “O kızın bahsi bir daha geçmeyecek bu evde!” Diyerek restini çeker. Bütün bu olanlara tek sevinen ise Beyza’dır. Nusret, ablasını Cihan’a karşı daha sakin olması konusunda uyarırken Mukadder, son noktayı koyar: “Benim oğlum anasını elinde yüzükle kapıdan çevireni bu eve gelin getirmez! Getirirse de ben ona gelin demem!”

Cihan, olanları hazmedememiş ve yeni hamlesi için Engin ile plan yapmaktadır. Bu sırada Hançer’in karşısına başka bir dert çıkar. Ağabeyi Cemil, mahallede dayak yer. Hasta olan ağabeyinin yaşadıkları karşısında çok üzülen Hançer, onun uğruna her şeyi yapmaya kararlıdır. Hançer, anne Mukadder ile konuşmak ve ağabeyi adına özür dilemek için konağa gider. Beyza’yı yerde kanlar içinde görür. Hançer, hemen Beyza’yı hastaneye götürür. Ancak burada baba Nusret’in “Ne yaptın kızıma? Anlat çabuk!” demesiyle şaşkına döner.

Oyuncu kadrosunda Talya Çelebi, Cenay Türksever, Betigül Ceylan, Çisel Kuşkan, Sidal Damar, Kutay Şahin, Ekrem Bozgül, Can Tarakçı, Ceren Yüksekkaya, Deniz Değirmenci, Yasemin Yeşilgöz, Günnur Adıgüzel, Elif Çapkın, Güneş Ebrar Özgül, Türker Kantar ve Arif Nazım gibi oyuncuların yer aldığı 'Gelin' seyirciyi üçüncü bölümüyle yine Kanal 7 ekranına kilitleyecek.

“Gelin”, 3. bölümüyle 25 Şubat Pazar akşamı saat 20.30’da Kanal 7’de…