Müzik Kaynak: CANSU YILMAZCAN ÖZKAN 02.08.2024 09:26

Sen Gidiyorsun şarkısına 14 yıl sonra yepyeni versiyon

Türkiye'deki caz müziğinin en üretken ve başarılı isimlerinden saksafon sanatçısı Anıl Şallıel, Türkiye'nin sevilen müzisyenleriyle bir araya gelerek yayımlamaya başladığı ''Anıl Şallıel ve Arkadaşları'' projesinin beşinci çıkışını başarılı grup Gripin ile yapıyor.
Sen Gidiyorsun şarkısına 14 yıl sonra yepyeni versiyon

Sakiler, Dedublüman, Tuğçe Kandemir ve Koray Avcı ile yayımlanan çalışmaların ardından Gripin ile bir araya gelen Anıl Şallıel, grubun kült şarkılarından Sen Gidiyorsun'a bambaşka bir yorum getirdi. 

Sözleri Birol Namoğlu ve Haluk Kuruosman'a, bestesi Birol Namoğlu, Haluk Kuruosman ve Arda İnceoğlu'na ait olan Sen Gidiyorsun şarkısının prodüktörlüğünü Anıl Şallıel üstlendi. Şarkının mix ve mastering çalışması ise Emin Mecnunbeyli imzası taşıyor. 

Anıl Şallıel, proje ile ilgili duygularını şu sözlerle dile getiriyor: ‘’ Her sanatçı arkadaşım tabii ki çok değerli ancak Gripin grubunun bizim gibi genç sanatçılar için yeri çok ayrı. Çok değerli grup üyeleri Birol Namoğlu , Arda İnceoğlu , Murat Başdoğan ve İlker Baliç beni kırmadılar ve bu güzel projeme destek verdiler. Kendilerinin unutulmaz şarkısı Sen Gidiyorsun’u tekrardan yorumladık ve ortaya çok güzel bir müzikal tablo çıktı. Çekimleri yaparken arkamı döndüğümde, yanıma baktığımda birbirinden değerli Gripin üyelerini gördüğümde gerçekten çok mutlu oldum ve eminim ki bu sizlere de yansıyacaktır.’’

Anıl Şallıel ve Gripin, klip çekimi için stüdyoda Emrah Özbilen yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.

Anıl Şallıel & Gripin - Sen Gidiyorsun, 2 Ağustos tarihi itibarıyla Warner Music Türkiye dağıtımıyla tüm dijital platformlarda yayımda!