Magazin Kaynak: İlker Fatih Kuşçu 25.03.2024 08:07

SELİN'DEN GÖRKEMLİ ŞOV!

Eşsiz ve güçlü vokali ile Türkiye'nin en başarılı kadın sanatçılarından Selin, geçtiğimiz akşam IF Beşiktaş sahnesindeki performansı ve geceye özel hazırlanan sürprizleri ile dinleyicileri kendine hayran bıraktı.
SELİN'DEN GÖRKEMLİ ŞOV!

Mekanı tıklım tıklım dolduran sevenleri ile tüm şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren sanatçı, Can You Understand Me isimli son yayımlanan şarkısında kendisine eşlik eden dansçılar ile gerçekleştirdiği sahne performansı ile de göz doldurdu. 

Bu gece için özel olarak hazırlanan Selin, sahnesinde müzisyen dostlarını da ağırladı. Dolu Kadehi Ters Tut ile Olabilirdik, Gülçin Ergül ile Yalan ve Bir Tanecik Aşkım, Mert Çodur ile Yine Bana Kal şarkılarını birlikte seslendiren sanatçı, dinleyicilerden büyük alkış aldı. Sahne bitiminde yoğun istek üzerine bis yapan Selin, DKTT ve Gülçin Ergül ile tekrar düet yaptı.

Hem Türkçe hem İngilizce projeleri ile dikkat çeken ve hızlı bir yükseliş yakalayan Selin, konserlerine ara vermeden devam ederken bir yandan yeni şarkılarının da hazırlığı içerisinde.