Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Hibya Haber Ajansı 17.09.2024 12:01 Güncelleme: 17.09.2024 12:20

Sektörün önde gelen liderlerinden Jesse Spiro, Tether'e katıldı

Dijital varlık sektörünün öncü şirketlerinden olan Tether, Jesse Spiro'nun Hükümet İşleri Başkanı olarak atandığını duyurdu. Jesse Spiro, yasa koyucular, düzenleyiciler ve kilit paydaşlarla etkileşimden sorumlu olacak.
Sektörün önde gelen liderlerinden Jesse Spiro, Tether'e katıldı

Jesse Spiro, blok zinciri alanında hükümet ve düzenleyici ilişkilerde altı yılı aşkın deneyimiyle Tether'a katılıyor. Daha önce PayPal ve Chainalysis'te önemli görevlerde bulundu. Bu deneyimi, Tether'ın geleceğe dönük finansal ve teknolojik ekosistem oluşturma misyonuna katkı sağlayacak. Kariyeri boyunca dijital varlık endüstrisi ile kamu sektörü arasında başarılı bir şekilde ilişkiler kuran Jesse’nin, Tether’deki yeni görevinde başarılı olacağı ve inovasyonu teşvik edeceği öngörülüyor.

"Tether ile bu işe adım attığım için heyecanlıyım”

Atanmaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jesse Spiro, "Tether ile bu işe adım attığım için heyecanlıyım. Tether, dijital ekonominin ve ABD doları hegemonyasının mevcut ve gelecekteki gelişiminde önemli bir rol oynuyor. Sürekli gelişen yasama ve düzenleyici ortam, kamu ve özel sektörler arasında güçlü bir iş birliğini gerektirmeye devam edecek. Eğitim ve katılım yoluyla, Tether'ı ve ekosistemi birlikte büyütmeye devam ederken sektör, kanun koyucular ve hükümet kurumlarıyla çalışmayı dört gözle bekliyorum." dedi.

Tether CEO'su Paolo Ardoino, "Jesse'nin Tether ekibine katılmasından büyük heyecan duyuyoruz. Hükümet ilişkileri ve blok zinciri teknolojisindeki derin uzmanlığı, karmaşık ve hızla değişen düzenleyici ortamda yol almamıza önemli katkı sağlayacak. Jesse'nin atanması, Tether'ın dijital varlık alanında sorumlu inovasyon ve liderliğe olan bağlılığını daha da güçlendiriyor." ifadelerini kullandı.