Sektör Kaynak: Hibya Haber Ajansı 17.09.2024 14:00 Güncelleme: 16.09.2024 14:10

Schafer Zuchex 2024 Fuarı'nda

Schafer, 19-22 Eylül tarihleri arasında TÜYAP'ta gerçekleştirilecek olan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı 2024'te en yeni ürünleriyle yerini alıyor.
Schafer Zuchex 2024 Fuarı'nda

5 ayrı ana kategoride binlerce çeşit ürünle hizmet veren bir marka haline gelerek faaliyetlerini sürdüren Schafer, tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ürünleriyle dikkat çekiyor. Schafer, TÜYAP’ta gerçekleştirilecek olan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı 2024’te en yeni ürünleriyle yerini alıyor.

Dünyanın 3’üncü, Avrupa’nın 2’nci büyük fuarı olan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı, 19 Eylül’de TÜYAP’ta kapılarını açacak ve 22 Eylül’e kadar devam edecek. Fuar, 150'den fazla ülkeden katılım sağlayacak bin 500 marka ile 45 bin ziyaretçiyi bir araya getirecek.

Schafer, 34. kez düzenlenecek olan Zuchex 2024 fuarında kuracağı 700 metrekarelik standında, pişirme grubu, mutfak yardımcıları, yemek ve kahvaltı takımları, çatal kaşık bıçak takımları, küçük ev aletleri ve ev tekstili kategorilerinde bulunan yenilikçi ürünlerini sergileyecek.

Sektörde inovatif ürünleri ve kendine özgü tasarımlarıyla öne çıkan Schafer, dünyada ve Türkiye’de bir ilk olan Insafe Düdüklü Tencereyi ilk defa Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda görücüye çıkarıyor. Insafe Düdüklü Tencere, 6 farklı emniyet sistemi ve içten kilit sistemi ile güvenli kullanım imkanı sağlıyor.

18/10 paslanmaz çelik malzemesiyle, uzun ömürlü ve dayanıklı bir yapıya sahip olan Insafe Düdüklü Tencere indüksiyon ve kapsül taban özelliği sayesinde ısıyı eşit bir şekilde dağıtarak yemeklerin besin değerlerini koruyor ve enerji tasarrufu sağlıyor. Ürün modern tasarımıyla mutfaklara şıklık katıyor.

Fuarda yer alacak olan Glamor Yemek Takımı ise sofraların aranan formu kare yemek takımlarına farklı bir dokunuş katarak sofraları modernize ediyor. İncelik ve hafiflik gözetilerek hazırlanan kare formdaki tabakların iç yüzeyine konumlandırılan yükseklik, tutma kolaylığı da sağlayarak fonksiyonelliği temsil ediyor.

Zamansız bir tasarım anlayışıyla sofralara armağan edilen Glamor Yemek Takımı; 12 adet 26 cm servis tabağı, 12 adet 22 cm yemek tabağı, 12 adet 20 cm pasta tabağı, 12 adet 15 cm çorba kasesi, birer 25 ve 35 cm kayık tabak, 2 adet 22 cm kayık tabak, 2’şer adet tuzluk, biberlik ve kürdanlık, 1 adet de çorba tenceresi ve kapağı bulunuyor.

Bir diğer fuar yeniliği olan Schafer’ın mutfakta ihtiyaç duyulacak tüm ürünleri bir araya getiren döküm gövdeye sahip Neocast Dijital Döküm Stand Mikser ürünü ise sağlamlığı ile dikkat çekiyor.

Kalite ve estetiği bir arada sunan Schafer Home, yeni Premium Comfort Nevresim Takımını sonbaharı yansıtan renk ve desenleri ile tüketicilerin beğenisine sunuyor. Kadife ve pamuk kumaşının sağladığı üstün kaliteli, yumuşak dokuya sahip yeni Premium Comfort Nevresim Takımı, bir yüzünün fitilli kadife diğer yüzünün ise pamuklu kumaş olması sayesinde yatak örtüsü ve nevresim takımı olarak farklı ihtiyaçları karşılıyor.