Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ekonomi Servisi 02.08.2024 12:14

Saudia Airways başarılı acentelerini ödüllendirdi

İstanbul (Özel) Türkiye'ye 1976 yılından bu yana tarifeli seferler yapam Saudia Airways 2024 yılında hac ve umre sezonunda en çok satış yapan seyahat acentelerini ödüllendirdi.
Saudia Airways başarılı acentelerini ödüllendirdi

Sheraton Otel Levent’de düzenlenen ödül töreni akşam yemeğiyle başladı. Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosu Abdulmajeed Hamad ALDOSARİ’nin yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan’ın da katıldığı ödül töreninde Saudia’nın 2030 Vizyonu içerisindeki pozisyonu, havayolunun yıl içerisindeki kaydettiği başarılar ve güncel bilgilerİ paylaşıldı. Ardından, 2024 hac sezonunda başarı sağlayan acentelere ödül takdimi yapıldı. Suudi Arabistan Havayolları Türkiye ülke müdürü Yousef Halil tüm konuklara katılımlarından ve Saudia’ya olan ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

Dünyadaki en genç uçak filosuna sahip havayollarından birisi olan Saudia, 144 uçak ile 100’den fazla uçuş rotasında operasyonlarını sürdürüyor.

Saudia, 2024 yılında Skytrax tarafından en çok gelişme kaydeden havayolu ve ayrıca ekonomi sınıfı ikramlarında dünyada yılın en başarılı havayolu ödüllerine aday gösterilmiş ve bu ödüllere layık görülmüştür.

Saudia yaz tarifesinde İstanbul’dan 4 uçuş Cidde, 2 uçuş Riyad, 1 uçuş Medine olmak üzere Suudi Arabistan’a toplamda karşılıklı 7 sefer düzenlemektedir.

Havayollarının Haziran ayındaki zamanında kalkış ve varış verilerine göre dünyada en başarılı havayolu olmuştur.

Geçtiğimiz Hac sezonunda dünya genelinden 509 Bin Hacı adayını Suudi Arabistan’a taşıyan Saudia, gerçekleştirmiş olduğu 3400 uçuş ile ziyaretçilerin sorunsuz bir şekilde seyahatlerini sağlamıştır.

Saudia, Türkiye’ye özel kampanyasında, 4 Ağustos’a kadar Türkiye çıkışlı tüm destinasyonlarda ve seyahat dönemi 18 Ağustos – 10 Ekim 2024 arasında tüm biletlerde %25 indirim imkanı sunmaktadır.