Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 14.07.2024 15:00 Güncelleme: 14.07.2024 15:39

Şanlıurfa Valisi Şıldak, esnafı ziyaret etti

Şanlıurfa'da esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren Vali Hasan Şıldak'ın adresi bu kez Sarayönü ve Emniyet Caddeleri oldu.
Şanlıurfa Valisi Şıldak, esnafı ziyaret etti

Şanlıurfa’da Vali Hasan Şıldak, hafta sonu Sarayönü ve Emniyet Caddesi’nde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Esnafa 'bol ve bereketli işler' dileklerinde bulunan Vali Şıldak, güzergahı üzerinde vatandaşlarla da sohbet etti.
Vali Hasan Şıldak'ı her defasında aralarında görmeyi alışkanlık haline getirdiklerini belirten vatandaşlar, tutumundan dolayı Vali Şıldak'a teşekkür etti. İl merkezi, ilçe ve kırsala yönelik ziyaretlerinin devam edeceğinin altını çizen Vali Şıldak, "Şanlıurfa’da vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Şanlıurfalı vatandaşlarımızın devletine ve milletine olan bağlılıkları; bizlerin bu tür ziyaretlere daha çok önem vermemize ve daha sıkı bağlar kurmamıza vesile oluyor. Ziyaretimiz sırasında hem esnafımızı hem vatandaşlarımızı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılmak üzere Rabia Meydanına davet ettik. İnanıyorum ki halkımız o gün meydanı dolduracaktır" dedi.

Vali Şıldak, gün içerisindeki ziyaretleri kapsamında Emniyet Caddesi’nde taksici esnafını da ziyaret ederek temaslarını tamamladı.