Teknoloji Kaynak: Ahmet Münir EREN 28.07.2024 11:33

Samsung'un yeni Galaxy Z Serisi Teknosa Mağazalarında!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Samsung'un yeni Galaxy Z Serisi akıllı telefonlarını tüm mağazalarında teknoloji tutkunlarıyla buluşturuyor. Lansmana özel kampanya kapsamında Galaxy Z Fold6 8000 TL'lik takas desteği ve hediye kalemli kılıfla; Galaxy Z Flip6 ise 5000 TL'lik takas desteği ve yüzüklü kılıf hediyesiyle birlikte geliyor.
Samsung'un yeni Galaxy Z Serisi Teknosa Mağazalarında!

En yeni teknolojileri avantajlı fiyatlarıyla teknoloji severlerle buluşturmaya devam eden Teknosa, kullanıcılara gelişmiş yapay zekâ deneyimi yaşatacak ürünlerine bir yenisini daha ekliyor. Samsung’un yapay zekayı mobil cihazlara taşıyan yeni Galaxy Z Serisi akıllı telefonlarını Teknosa’nın 64 ildeki 190’a yakın mağazasında yakından deneyimlemek ve keşfetmek mümkün.

 

Galaxy Z Serisi ile Yapay Zeka Deneyimi

 

Galaxy Z Fold'un geniş ekranı, Galaxy Z Flip'in FlexWindow özelliği ya da tüm gücüyle ikonik FlexMode özelliği gibi birçok yönüyle Galaxy Z Serisi; kullanıcıların yapay zeka yeteneklerini üst düzeyde deneyimlemesini sağlıyor. Samsung Galaxy Z Serisinin sahip olduğu etkileyici form faktörü temelleri üzerine inşa edilen Galaxy AI; Galaxy Z Serisi’nde yeni iletişim, üretkenlik ve yaratıcılık çağına hız kazandıran güçlü, akıllı ve dayanıklı katlanabilir telefon deneyiminden faydalanıyor.

Galaxy Z Serisi için Samsung ayrıca kullanıcılara 7 yıl boyunca güvenlik, 7 nesil boyunca da işletim sistemi güncellemesi de taahhüt ediyor. Galaxy Z Fold6; Gümüş, Pembe ve Lacivert renk seçeneklerinde mevcutken, Galaxy Z Flip6; Gümüş, Sarı, Mavi ve Mint Yeşili renk seçeneklerinde sunuluyor.

 

Lansmana Özel Çarpıcı Fırsatlar

Samsung’un yeni katlanabilir amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6, cazip takas kampanyası ve hediye orijinal kılıf seçenekleriyle Teknosa mağazalarında satışa sunuluyor. Samsung’un yapay zekayı mobil cihazlara taşıyan Galaxy AI yeniliklerine benzersiz katlanabilir ekran deneyimiyle yeni bir yorum getiren; daha ince, daha hafif ve daha güçlü yeni Galaxy Z Serisi, tüm Teknosa mağazalarından 28 Temmuz’a kadar lansman kampanyasıyla satın alınabilecek.