Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Musa ALİOĞLU 19.07.2024 14:00 Güncelleme: 19.07.2024 14:16

Samsung'un yeni Galaxy Z Fold6 ve Flip6 telefonları özel avantajlarla Hepsiburada'da

Samsung'un yenilikçi katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Flip6, özel avantajlarla Hepsiburada'da satışa sunuldu. Kampanya kapsamında 8 bin TL'ye varan ek takas desteği, Hepsiburada Limiti ile 3 taksitle ödeme fırsatı ve Galaxy Z Fold6 Kalemli Kılıf veya Galaxy Z Flip6 Yüzüklü Kılıf hediyesi de dikkat çekiyor.
Samsung'un yeni Galaxy Z Fold6 ve Flip6 telefonları özel avantajlarla Hepsiburada'da

Samsungun yenilikçi katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Flip6, özel avantajlarla Hepsiburadada satışa sunuldu. Kampanya kapsamında 8 bin TLye varan ek takas desteği, Hepsiburada Limiti ile 3 taksitle ödeme fırsatı ve Galaxy Z Fold6 Kalemli Kılıf veya Galaxy Z Flip6 Yüzüklü Kılıf hediyesi de dikkat çekiyor.

Hepsiburada’da Samsung Galaxy Z Serisi telefonlar 19 Temmuz Cuma itibarıyla çok özel avantajlarla satışa sunuldu. Hepsiburada’ya özel 8 bin TL ek kupon fırsatı ve kılıf hediyesi ile Samsung Galaxy Z Serisi telefonlar, yüksek performans, yenilikçi katlanabilir ekran teknolojisi ve üstün kullanıcı deneyimi sunarak rakiplerinden ayrılıyor.

Yeni nesil kamerası, canlı renkleri ve katlanabilir özelliği sayesinde kullanıcı deneyimini yeni bir boyuta taşıyan bu cihazların kompakt yapıda geniş ekranı bir arada sunması, içerik tüketimi ve üretimini daha keyifli hale geliyor.

Galaxy AI ile gelen yenilikler

Bu cihazlardaki en önemli yeniliklerden biri olan Galaxy AI, kullanıcı deneyimini tamamen farklı bir seviyeye taşıyor. Katlanabilir yapılarını kullanarak karşılıklı iletişimde dil bariyerlerini ortadan kaldıran bir çevirmen, her an kullanıcıların yanında. Ayrıca, Sketch to Image özelliği sayesinde basit bir çizim ya da taslağı detaylı ve gerçekçi bir resme dönüştürülebiliyor.

Circle to Search özelliği ile bir görüntüde belirli bir bölgeyi daire içine alarak o bölgeyi aramak ve görsel üzerindeki metinleri tercüme ettirmek de mümkün. Anlık Çeviri ise telefon görüşmelerinde dil bariyerlerini ortadan kaldırarak, daha akıcı ve etkili iletişim sağlıyor.

Devrimci tasarım ve performans bir arada

Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6, yüksek performans ve yenilikçi katlanabilir ekran teknolojisi ile kullanıcılarıyla buluşuyor. Ayrıca Eskiyi Kapında Yenile” hizmeti sayesinde kullanıcılar eski telefonlarını kolayca yenileyebiliyor.

Pembe, Gümüş ve Lacivert renk seçenekleri ile gelen Samsung Galaxy Z Fold6, 200 Mbps bağlantı hızı, 10 MP ön kamera, 4,400 mAh  (tipik) pil gücü ve 1 TB/512 GB depolama kapasitesi ile öne çıkıyor. 50 MP geniş açılı kamerası ve 7.6 inç QXGA+* Dinamik AMOLED 2X Infinity Flex Ekranı ekranı ile mükemmel fotoğraf ve video deneyimi sunan bu cihaz, Android 14 işletim-One UI 6.1.1 işletim sistemi ve 12 GB RAM ile üstün performans sağlıyor.

Yeşil, Gümüş, Sarı ve Mavi renk seçenekleri ile sunulan Samsung Galaxy Z Flip6 ise 211 Mbps bağlantı hızı, 10 MP ön kamera, 4,000mAh (tipik) pil gücü ve 512 GB/256 GB depolama kapasitesi ile dikkat çekiyor. 50 MP geniş açılı kamerası ve 6.7 inç FHD+* Dinamik AMOLED 2X 120Hz ekranı ile kaliteli görseller sunan bu cihaz, Android 14-One UI 6.1.1 işletim sistemi ve 12 GB RAM ile sektörde fark yaratıyor.

Hepsiburada’nın sunduğu bu özel kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve hemen sipariş vermek için:

 https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/samsung-galaxy-z-serisi-burada

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-z-fold6-512-gb-12-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-pm-HBC00006M1VV7

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-z-flip6-512-gb-12-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-pm-HBC00006M1WAP