Teknoloji Kaynak: ÜMİT GÜLBÜZ CEYLAN 04.08.2024 16:43

Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası ağustos sonuna kadar devam ediyor

Rüzgârsız Serinlik teknolojisiyle yaz sıcaklarında konforlu serinliğin keyfini yaşamak isteyen tüketiciler, Samsung'un seçili WindFree™ Split klimalarında geçerli 6 yıl garanti kampanyasından 31 Ağustos'a kadar yararlanabilecek.
Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası ağustos sonuna kadar devam ediyor

Samsung’un 8 Haziran’da başlattığı uzatılmış garanti kampanyası, Rüzgârsız Serinlik  teknolojisiyle yaz boyu konfor ve enerji tasarrufu sağlayan WindFree™ Split klima modellerinde, standart 3 yıllık garantiye ek 3 yıl boyunca ücretsiz garanti kapsamı sunuyor. Devam eden kampanyada, seçili WindFree™ Split klima modellerini 31 Ağustos tarihine kadar satın alan tüketiciler, kampanya şartlarını yerine getirdiklerinde ek garanti kapsamından faydalanma hakkı elde ediyor[1]. 

 

Sessiz ve enerji tasarruflu WindFree™ klimalarla yaz boyu konforlu serinlik 

Havayı on binlerce mikro hava deliğinden yumuşak ve sessizce dağıtarak “durgun hava” ortamı yaratan WindFree™ Rüzgârsız Serinlik teknolojisi rahatsız edici doğrudan rüzgârı engelleyerek konforlu serinlik sunuyor ve WindFree™ modunda çalışırken 23 Db(A) ses seviyesi ile sessizlik sağlıyor. 

 

Samsung’un geliştirdiği WindFree™ teknolojisi rüzgârsız serinlik ve sessiz çalışma özelliğinin yanı sıra %77’ye varan enerji tasarrufu da sağlıyor. Klima, WindFree™ modunda çalışırken hızlı soğutma moduna göre daha az enerjiye ihtiyaç duyuyor. Böylece minimum seviyede güç tüketerek maliyeti önemli ölçüde azaltmaya yardımcı oluyor.