Kültür Sanat Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 20.04.2024 07:00

RPG Efsanesi Rakion Yeniden Türkiye'de

Ülkemizde 2009-2016 yılları arasında yayınlanarak oyun dünyasına damgasını vuran Rakion geri dönüyor!
RPG Efsanesi Rakion Yeniden Türkiye'de

Neosonyx’in yapımcılığını üstlendiği Rakion, Lemon8games tarafından yayınlanıyor. Rakion hem eski oyuncularını, hem de klasik RPG keyfini arayan yeni oyuncuları nostaljik bir maceraya davet ediyor. 

Ön Kayıtlar 16 Nisan – 6 Mayıs’ta

RPG ve açık dünya oyun severlerin büyük tutkusu Rakion, orijinal hali ve tamamen Türkçe olarak yeniden Türkiye’de hizmet vermeye hazırlanıyor. 16 Nisan – 6 Mayıs arasında gerçekleşecek ön kayıt döneminde oyuncular için büyük sürprizler yer alıyor. Ön kayıt dönemine özel olarak 10.000 Rakion Nakit Kuponu,  Özel Altın Küp, İksir Paketi, Güç Özel ve Lanetli Kurt (Canavar) gibi birbirinden değerli ödüller oyuncuları bekliyor.

Açık dünya savaş oyunlarının en klasikleri arasında yer alan Rakion, Türkiye’de yayınlandığı dönemde büyük bir oyuncu kitlesine hitap etti. Derin hikayesi, geniş dünyası, keyifli savaş mekanikleri ve birçok farklı oyun modu ve Türkiye serverlarına özel etkinliklerle oyuncuların favori oyunları arasında yer aldı.

Macera 9 Mayıs’ta Yeniden Başlıyor

Yeniden açılacak Türkiye serverı, eski Rakion tutkunlarını ve yeni oyuncularını 9 Mayıs’ta ağırlamaya hazırlanıyor. Ön kayıt sürecinde kayıt yaptıran oyuncuların ödülleri 7 - 8 Mayıs tarihlerinde oyun hesaplarına gönderilecek. Ayrıca 7 Mayıs itibarıyla da oyun indirilebilir olacak ve böylelikle oyuncular sunucular açıldığı andan itibaren Rakion’u oynamaya başlayabilecekler. Orijinal versiyonu lokalize edilerek tamamen Türkçe olan Rakion’da Türk oyuncular, sevdikleri klasik RPG’yi  kendi dillerinde oynamanın keyfini yaşayacaklar. 

Rakion’un Hikayesi YouTube Kanalında Yayınlandı

Rakion efsanesi, insanların aç gözlülüğü neticesinde Emer kıtasındaki huzur ve barışın bozulması ile başlıyor. Oyunun hikayesini derinlemesine ele alan özel video içeriği Rakion’un resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlandı. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.