Teknoloji Kaynak: NİLAY KARAKAŞ FİLİZ 04.08.2024 11:30

Riot Games Teamfight Tactics: Magic n' Mayhem'e İlk Bakış

Oyuncular, dünyanın en büyük strateji oyunu Teamfight Tactics'in en son güncellemesi Magic n' Mayhem ile birlikte sınırsız sihrin sınırsız hayal gücüyle buluştuğu bir merak kalesi olan Magitorium'u keşfedecek. Teamfight Tactics: Magic n' Mayhem, 31 Temmuz 2024 tarihinden itibaren PC ve mobil cihazlarda yayınlanacak ve tüm oyuncular için ücretsiz olacak.
Riot Games Teamfight Tactics: Magic n' Mayhem'e İlk Bakış

Riot Games, 14 Temmuz'daki TFT Tactician's Crown Finalleri sırasında Magic n' Mayhem'de yer alacak mekanikler, özellikler, güçlendirmeler ve üç yepyeni karakterin de dahil olduğu şampiyonlar gibi oynanış özelliklerine ilk bakışı paylaştı. Şirket ayrıca, TFT'nin 13-15 Aralık 2024 tarihleri arasında Çin Macao’da gerçekleşecek bir sonraki küresel LAN etkinliğini de duyurdu. 

 

TFT Magic n' Mayhem videosunu buradan izleyebilirsiniz. 

 

Magic n' Mayhem, hayranların en sevdiği diğer Riot Games oyunlarından şampiyonları içeriyor. Riot'un strateji kart oyunu Legends of Runeterra'nın ikonik Yordle'ı Norra, en iyi arkadaşı Yuumi ile bir ikili olarak TFT'deki ilk çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Yeni League of Legends şampiyonları Briar ve Smolder da ilk kez Convergence'a adım atacak. Ayrıca TFT, Riot'un mobil oyunu League of Legends ile Stargazer olarak adlandırılan Chrono kostüm serisi için birlikte iş birliğine imza attı. 

 

Magic n' Mayhem'de oyuncular, tek kullanımlık satın alınabilir büyüler olan yeni oyun mekaniği Charms ile büyü ustalıklarını ilerletebilecekler. Yeni set, oyuncuların tüm büyü çeşitlerinde ustalaşmasına olanak tanıyarak oyun deneyimini ilginç kılan 100'den fazla Charm içeriyor. Charm'lar savaş gücü, ekonomi, yıkım sağlama, özellikleri güçlendirme ve daha fazlası dahil olmak üzere farklı işlevlere hizmet ediyor.  

 

Riot Games Magic n' Mayhem Set Baş Tasarımcısı Sam Judd, "Tuhaf havası, canlı renkleri ve neşeli şampiyonlarıyla Magic n' Mayhem yaz mevsiminin neşeli havasını yansıtıyor," dedi. "Oyuncuların yaratıcılıklarını kucaklayabilecekleri ve tanıyıp sevdikleri şampiyonlarla birlikte çeşitli büyü sanatları üzerindeki ustalıklarını kanıtlayabilecekleri bir yer yaratmak istedik. Magitorium'un kapılarını açmak için sabırsızlanıyoruz!" 

 

Hayranlar, ayrıca Magic n' Mayhem'deki önceki TFT setlerinden bazı tanıdık yüzleri de görecekler. Yoğun talep üzerine, ilk olarak TFT'nin 9.5 seti Horizonbound'da yer alan Faerie şampiyonu Milio ile birlikte TFT'nin 7. seti Dragonlands'den Dragon şampiyonları Nomsy ve Shyvana da savaş alanına geri dönecek.

 

Yeni set, 27 özellik, 60 şampiyon ve 200'den fazla Augment ile birlikte geliyor. Set, TFT'nin yüksek risk, yüksek ödül oyun deneyimini değiştirecek yeni Yüksek Riskli Augmentler ile oyunculara sunulacak.

 

Ayrıca, Magitorium yeni Taktisyenleri karşılayacak. Bunlar arasında, en yeni Little Legend olan Lumie, Lumie’nin varyantları ve mevcut Bun Bun Little Legends'ın yeni varyantları yer alacak.

 

Magic n’ Mayhem ayrıca dört yeni Chibi şampiyonu tanıtacak. Bu şampiyonlar arasında Temel Chibi Miss Fortune, Chibi Battle Bunny Miss Fortune, Chibi Galaxy Slayer Zed ve Chibi Prestige Cafe Cuties Gwen yer alıyor. Ayrıca oyuncular, yeni premium Le Bunny Bonbon Bistro arenasını ilk kez görecekler.

 

“Magic n’ Mayhem, TFT’nin yenilikçi temalar ve oyunlar arası iş birlikleri konusunda denemeler yapma taahhüdünü ve üst düzey temel oyun deneyimini koruma misyonunu yansıtıyor,” sözlerini dile getiren Riot Games'in Teamfight Tactics Oyun Direktörü Peter Whalen, “Oyuncularımızın büyüleyici yeteneklerini sergilemelerini ve yol boyunca bazı eğlenceli sürprizleri keşfetmelerini izlemek için sabırsızlanıyoruz” dedi.