Müzik Kaynak: Hibya Haber Ajansı 23.08.2024 16:00 Güncelleme: 21.08.2024 10:33

Rap müziğin yıldızları İstanbul Festivali'nde buluştu

Dünya standartlarında bir yaşam festivali deneyimi sunan İstanbul Festivali'nde eğlence devam ediyor. Festivalin onuncu gününde bu kez sahnede Türkiye'nin önde gelen rap sanatçıları vardı. Era7capone konseriyle başlayan gece, sırasıyla Batuflex, BEGE ve Blok3 ile devam etti. Türkiye'nin en büyük festivali olma özelliği taşıyan etkinlik, birçok sürprize ev sahipliği yaptı.
Rap müziğin yıldızları İstanbul Festivali'nde buluştu

2 Ağustos’ta başlayan İstanbul Festivali’nin onuncu günü, Türkiye’nin en sevilen rap sanatçıları arasında bulunan Era7capone, Batuflex, BEGE ve Blok3’ün sahne şovlarıyla devam etti. Sevilen şarkılarını seslendiren şarkıcılar aynı zamanda sahne şovlarıyla da rap müzik tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Hayranlarıyla klip çekti

İstanbul Festivali’nde üçüncü kez sahne alan BEGE, ‘’Gecelerin Derdi’’, ‘’Yeniden’’ ve  ‘’24/7’’ gibi hit parçalarını söyledi. Sevilen parçalarını on binlerce katılımcıyla birlikte seslendiren sanatçının konserinde birçok renkli an yaşandı. ‘’Starlight’’ adlı parçasını vincin üstünde seslendiren sanatçı, şarkının klibini festivalde sevenleriyle birlikte çekti.

İstanbullu’ların yoğun ilgi gösterdiği festivalde birçok konuk sanatçı BEGE ile aynı sahneyi paylaştı. Rapçi Khontkar’la düet yapan sanatçı, ‘’Manifest’’ adlı parçayı söyledi. Rap müziğin sevilen ismi, konser boyunca farklı sanatçıları ağırlamaya devam etti. Efe Uygaç’ın, Baran Güven’in , yakın arkadaşlarının ve son olarak müzik dünyasının en çok dinlenen sanatçıları arasında yer alan Reynmen’in konuk olduğu konserde birçok sahne şovuna da yer verildi.

Sahneye helikopterle indi

Son dönemin çıkış yapan isimlerinden BLOK3’ün şarkılarına sevenleri eşlik etti. Helikopterle festival alanına gelen sanatçı, hayranlarına adeta unutamayacakları anlar yaşattı. Yoğun ilginin olduğu konserde izleyiciler, sanatçının hit olan parçalarını hep birlikte söyledi.

300 TL’den başlayan erişilebilir fiyatlarla sunulan festivalin biletleri istanbulfestivali.com web sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Festival boyunca sahne alacak diğer sanatçılar ise şu şekilde:

Lvbel C5, Burak Yeter, Jason Derulo, Yıldız Tilbe, M Lisa, Motive, Emir Can İğrek, Sertab Erener, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio, Pinhani ve Melike Şahin.