Magazin Kaynak: Ahmet Münir EREN 10.04.2024 07:00

Ralliye Fatma Turgut damgası

Rock yıldızı Fatma Turgut direksiyon başında da hünerlerini gösterdi. Otomobil sporlarına tutkusuyla bilinen Turgut 33. Ege Rallisi'nde öncü araçla tüm etapları geçti…
Ralliye Fatma Turgut damgası

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışı Ege Rallisi 33. yılında Marmaris’te gerçekleşti. Ege Otomobil Spor Kulübü (EOSK) tarafından düzenlenen ve asfalt zeminde gerçekleşen Marmaris Ege Rallisi’ne Fatma Turgut damga vurdu. Otomobil sporlarına merakıyla bilinen Fatma Turgut elektrikli bir otomobille tüm etapları geçti!

 

Marmaris Ege rallisinin çevreye duyarlılık projesi kapsamında, Türkiye Ralli Şampiyonası tarihinde ilk kez öncü araç olarak bir elektrikli otomobil kullanıldı. Pilot koltuğunda ise genç ve sempatik yıldız Fatma Turgut oturuyordu! Turgut öncü araçla tüm etapları geçti. Sosyal medya hesaplarından bu anları paylaşan Fatma Turgut “Yıllardır gönül verdiğim sporda, öncü araç olarak elektrikli bir otomobil ile yer aldım. Herkes lastik değiştirirken ben araba değiştirdim. Bence çok havalı” notunu düştü.