Halkbank web
Ekonomi Kaynak: SEMA SEZEN 04.08.2024 16:36

QNB Finansbank, Dijital Köprü ile KOBİ'ler için Türkiye'nin en iyi bankası seçildi.

KOBİ'lerin dijitalleşme süreçlerinde her zaman öncü rol üstlenen QNB Finansbank, 2019 yılında hayata geçirdiği Dijital Köprü ile KOBİ'ler için Türkiye'nin en iyi bankası seçildi. Banka, dünya çapındaki bankaların ve bankacılık alanında önde gelen kuruluşların ödüllendirildiği Euromoney Awards for Excellence 2024'te ''Turkey's Best Bank for SMEs'' ödülünün sahibi oldu.
QNB Finansbank, Dijital Köprü ile KOBİ'ler için Türkiye'nin en iyi bankası seçildi.

30 yılı aşkın bir süredir 100’den fazla ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen Euromoney Awards for Excellence’ta bu yıl QNB Finansbank, Dijital Köprü ile aldığı onlarca ödüle bir yenisini daha ekledi ve KOBİ’ler için Türkiye’nin en iyi bankası ödülüne layık görüldü. QNB Finansbank, KOBİ’lerin hem dijitalleşme süreçlerinde hem de büyüme yolculuklarında hayatlarını kolaylaştırmaya odaklanıyor. 

300 binden fazla KOBİ Dijital Köprü ile tek yerden hem bankacılık işlemlerine hem de e-Dönüşüm, e-Ticaret, Finans, Sürdürülebilirlik ve Yönetim kategorilerinde 20’den fazla çözüme ulaşabiliyor. 

QNB Finansbank Dijital Köprü ve Servis Bankacılığı Managing Director & QNB eFinans Genel Müdürü Okay Yıldırım aldıkları ödül hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“QNB Finansbank olarak, KOBİ’lerin iş süreçlerini kolaylaştıran ve verimliliklerini artıran yenilikçi çözümler geliştirmeye odaklanıyoruz.  Dijital Köprü Platformu ile müşterilerimize bankacılığın ilerisinde çözümler sunarak işlerini büyütmelerine ve rekabette öne geçmelerine destek oluyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların uluslararası alanda takdir edilmesi bizleri son derece mutlu etti.  2019 yılında yenilikçi bir bakış açısıyla hayata geçirdiğimiz Dijital Köprü Platformu’nun uluslararası alanda takdir göreceğini bekliyorduk ve öyle de oldu. 

Dijital Köprü’nün 5.yılını geride bıraktığımız bu dönemde hala birçok yeni ödül sahibi olmamız ise, bizim globaldeki çalışmaları çok yakından takip etmemiz ve bu doğrultuda dijital dönüşüme sürekli yatırım yapmamızdan kaynaklanıyor. 

 

Bu gururla, QNB Finansbank Dijital Köprü olarak KOBİ’lerin hayatını kolaylaştıran ve yol arkadaşı olarak büyüme yolculuklarında onlara katkı sağlayan rolümüzü üstlenmeyi sürdüreceğiz.”