Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Musa ALİOĞLU 23.04.2024 14:56

Prizin yerini unutturan powerbank

Dijitalleşen dünyanın en büyük ihtiyacı olan 'bitmeyen enerji beklentisi'nin karşılığı olan powerbank'ler; evde, yolda, seyahatte, okulda, ofiste en büyük destekçimiz oluyor. Mcdodo'nun 2 USB Çıkışlı Dijital Ekranlı 10.000, 20.000 ve 30.000 mAh Powerbank'leri; tüm mobil cihazlarını aynı anda şarj ederek, size sınırsız özgürlük ve mobilite sunuyor. Global mobil aksesuar markası Mcdodo, ürün portföyüne hayatı kolaylaştıracak yenilikçi ürünler eklemeye devam ediyor.
Prizin yerini unutturan powerbank

Her geçen gün dijitalleşen dünyada, kullanıcıların en büyük beklentilerinden biri olan daha hızlı ve uzun süre bitmeyen şarj konusu; artık GaN adaptörler, yüksek hızlı şarj kabloları ve yeni nesil powerbank’lerle garanti altında. Bu enerji takımının en güçlü oyuncularından olan powerbank’ler ise yeni nesil yüksek kapasiteli modelleriyle, telefon, tablet ve bilgisayarınızı bile aynı anda şarj edecek güç seçenekleriyle, sizi mekanlarda priz aramaktan kurtarıyor!

 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo’nun USB Çıkışlı Dijital Ekranlı 10.000, 20.000 ve 30.000 mAh powerbank’leri size kesintisiz güç sunmakla kalmıyor; benzersiz tasarımı ve yüksek malzeme kalitesiyle stilinizi tamamlıyor.

 

Hem zarif hem güçlü

 

USB bağlantı noktası olan 2 çıkışı bulunan powerbank’ler, 2 cihazı aynı anda ve 5V-3A akımla şarj etmenize olanak sağlıyor. 3 farklı pil kapasitesi sunan dijital ekranlı powerbank, 410 gramlık ağırlığıyla şarj kapasitesine göre kolay taşınabilir bir boyut sunuyor ve 9 aşamalı güvenlik sistemiyle seyahatlere de uygun bir seçenek yaratıyor.

Mcdodo her yerde!

Günümüzün dijitalleşen mobil dünyasında, teknolojik aletlerin artık olmazsa olmazımız olduğunun bilinciyle hareket eden Mcdodo; USB-C hub’lar, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi pek çok inovatif ürünün de içinde olduğu 750’ye yakın aksesuar seçeneğine her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor.

 

Mcdodo ürünleri; www.mcdodo.com.tr adresinin yanı sıra D&R, NJoy Store, Soylu AVM mağazalarında; ayrıca N11, Hepsiburada ve Trendyol üzerinden de tüketicilerle buluşuyor.