Kültür Sanat Kaynak: Ahmet Münir EREN 08.05.2024 17:08

Pera Öğrenme'den "Sevgi Çiçekleri" Artshop'ta Anneler Günü indirimi

Pera Müzesi, Anneler Günü'nü "Sevgi Çiçekleri" atölyesi ile kutluyor. 12 Mayıs'ta çocuklar, anneleriyle birlikte tasarladıkları saksılara, canlı çiçekler ekerek özel ve anlamlı bir Anneler Günü hatırası tasarlayacak. Pera Müzesi Artshop da 10-14 Mayıs arasında tüm ürünlerde %15 indirim uygulayacak.
Pera Öğrenme'den

una ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi Öğrenme Programları, Anneler Günü’nü 7-12 yaş grubu çocuklara yönelik “Sevgi Çiçekleri” atölyesi ile kutluyor. Anneler Günü’nde, saat 14.30'da gerçekleşecek ücretsiz atölyeye katılan anneler ve çocukları, Kahve Molası sergisindeki rengarenk çini motiflerinden alacakları ilhamla tasarladıkları saksılara çiçekler ekerek unutulmaz bir gün yaşayacaklar.

Sanatsever annelere sanat dolu hediyeler

Pera Müzesi Artshop da Anneler Günü’nü özel bir kampanyayla kutluyor. Sanatseverler, 10-14 Mayıs arasında müze mağazasında ve artshop.peramuzesi.org.tr’de satışa sunulan tüm ürünlerde %15 indirim fırsatından faydalanabilecek. 

Artshop’un öne çıkan ürünleri arasında, Pera Müzesi sergilerinden ilhamla tasarlanan takıların yanı sıra rengarenk bez çantalar ve dekoratif ürünler yer alıyor.