Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 28.05.2024 14:02 Güncelleme: 28.05.2024 14:46

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Kayabaşı'dan Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı ve sendika yöneticilerini ağırladı.
Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Kayabaşı'dan Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı, Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir ve sendika yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, tüm Kayserilileri kucaklayarak, kentte birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlere devam ettiklerini ifade etti.

Öte yandan, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a yerel seçimlerde yeniden başkan seçilmesinden dolayı şehrin tüm kesimlerinden hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Bu kapsamda, Başkan Büyükkılıç, Kocasinan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülhan Dulda ve yönetimi, Türk Ekonomi Bankası Çukurova Bölge Müdürü Alpay Murat Yıldız, Afyonkarahisar İhsaniye Belediye Başkanı Emine Gökçe ile Ağrılılar Dernek Başkanı Nevzat Barbaros ile beraberindeki heyeti ayrı ayrı makamında ve başkanlık toplantı salonunda kabul etti.

Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, ziyaretleri için misafirlere teşekkür etti.