Kültür Sanat Kaynak: Hibya Haber Ajansı 26.05.2024 12:00 Güncelleme: 23.05.2024 20:37

Oyuncu Mert Fırat kültür sanat çalışmalarını Esenyurt'ta yürütecek

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer'i makamında ziyaret eden Oyuncu Mert Fırat, Esenyurt'ta hem sanat alanında hem de sosyal alanda birçok çalışma yürüteceklerini belirtti.
Oyuncu Mert Fırat kültür sanat çalışmalarını Esenyurt'ta yürütecek

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’i makamında ziyaret eden Oyuncu Mert Fırat, Esenyurt’ta hem sanat alanında hem de sosyal alanda birçok çalışma yürüteceklerini belirterek, “Belediyemizle iş birliği içinde yapacağımız sosyal projeler ve kültür-sanat çalışmalarıyla sosyal etkiyi daha da ileri taşıma derdindeyiz. Bu noktada çok istekliyiz. Bize fırsat verdiği için başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi, İhtiyaç Haritası ve İnogar kurucusu Oyuncu Mert Fırat ile İnogar Kooperatifi yöneticileri Mehmet Sarıca ve Şeyhmus Yılmaz Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’i makamında ziyaret etti. Esenyurt Belediyesi ile İnogar arasında “Gençler İçin Adil Gelecek Projesi” ve 3 yıldır yürütülen iş birliğiyle ilgili görüşmelerin yapıldığı ziyarette Başkan Özer, oyuncu Mert Fırat’tan Esenyurt’taki kültür-sanat faaliyetlerine destek vermesini ve tiyatro oyunlarını burada sahnelemesini istedi. Esenyurt’ta gerek sosyal projelerde gerekse kültür-sanat alanında her türlü katkıyı sunacaklarını belirten Mert Fırat, katkılarından dolayı Başkan Özer’e teşekkür etti. Başkan Özer, görüşme sonunda Mert Fırat ve İnogar yöneticilerine kendi kitaplarından hediye etti.