Gayrimenkul 02.12.2023 07:00

​OYAKKENT Silüet projesi farklı konut seçenekleri sunuyor

OYAK İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi'nde, farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari üniteler yer alıyor.
​OYAKKENT Silüet projesi farklı konut seçenekleri sunuyor

OYAK İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi'nde, farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari üniteler yer alıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Başakşehir'in en büyük park ve vadisine yakın konumuyla şehir hastanesinin hemen yanı başında yer alan projede, 1003 konut, 23 villa ve 20 ticari ünite bulunuyor.

Farklı konut seçeneklerinin bulunduğu OYAKKENT Silüet’in premium yaşam kalitesi sunan konak bloklarında 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daireler yer alıyor. 8+1 villalarda ise geniş bahçe ve teraslarıyla doğayı yakından keşfetme imkanı sunuluyor. Modern ve güvenli bir şehir hayatı sunan rezidans bloklarında da 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks ve penthouse daireler yatırımcıları bekliyor.

Projenin merkezinde yer alan meydan konsepti, sakinlerine evlerinden uzaklaşmadan cadde mağazalarında alışveriş yapabilme olanağının yanı sıra özel restoranlar ve kafelerde sevdikleriyle keyifli zaman geçirme fırsatı sunuyor.

Yeşil parkur ve peyzaj alanlarının yer aldığı proje, 3 bin 600 metrekarelik geniş alana yayılan spor tesisleriyle de öne çıkıyor. Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, stüdyo alanları ve spa'nın yer aldığı OYAKKENT Silüet'te açık basketbol sahası da bulunuyor. Farklı spor aktivitelerini yapma olanağı sunan proje, sakinlerine doğanın içinde sağlıklı bir yaşam imkanı sağlıyor.

- Şehrin her yerine kolay ulaşım imkanı

OYAKKENT Silüet, trafik sorunu yaşamadan şehrin her yerine kolay ulaşım imkanı sunuyor. Merkezi lokasyonu sayesinde İstanbul Havalimanı’na 28 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 38 kilometre ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 38 kilometre mesafede yer alan proje, bölgenin önemli sosyal donatılarına yakınlığıyla dikkati çekiyor.

Kurulduğu günden bu yana güvenilirlik, kalite ve zamanında teslim ilkeleri doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren OYAK İnşaat, deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen OYAKKENT Silüet ile güvenli ve rahat bir yaşam alanı sunuyor. LEED Sertifikasına uygun ve uluslararası standartlarda statik projelendirmeyle hayata geçirilen proje, tüm kente ilham veren ayrıcalıklı bir yaşam vaat ediyor.