Bursa Kaynak: Hibya Haber Ajansı 16.03.2024 18:01 Güncelleme: 16.03.2024 11:10

Osmangazi Belediyesi, Siteler İsmail Çolpan Cami'sini hizmete açtı

Osmangazi Belediyesi'nin çevre düzenlemesini yaparak inşaatına destek verdiği Güneştepe Mahallesi'ndeki Siteler İsmail Çolpan Cami ve Kuran Kursu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Osmangazi Belediyesi, Siteler İsmail Çolpan Cami'sini hizmete açtı

Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yer alan Siteler İsmail Çolpan Cami’nin çevre düzenleme çalışmasını gerçekleştirdi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimizde Güneştepe Mahallemizde yapılaşmalar yeni yeni başlamıştı. O günden bugüne Güneştepe, Bursa’nın cazibe merkezi oldu. ”dedi.

Güneştepe, Hamitler ve Yunuseli bölgesinde 45 binden fazla daireye oturma izni verdiklerini söyleyen Başkan Dündar, şu ifadeleri kullandı:

“Deprem kuşağında yer alan bir ülkede ve şehirde yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl 11 ili ve 14 milyon vatandaşımızı etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremleri yaşadık. Bizler deprem olmadan önce Güneştepe gibi ilçemizin farklı noktalarında yeni ve güvenli bir Osmangazi inşa ettik. Belediyemizin yaptığı planlar çerçevesinde modern bir şehir ortaya çıktı. Bu bölge güvenli konutların olduğu, nefes alabileceğimiz sosyal donatı alanlarına sahip bir mahallemiz."