Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 30.07.2024 15:01 Güncelleme: 30.07.2024 15:16

Orhangazi'de kaldırım işgalleri ve etiket-kasa fiyat uyuşmazlıkları denetlendi

Orhangazi Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde kaldırım işgalleri, etiket-kasa fiyat uyumsuzlukları ve son kullanma tarihleri konularında detaylı denetimler yaptı.
Orhangazi'de kaldırım işgalleri ve etiket-kasa fiyat uyuşmazlıkları denetlendi

Orhangazi Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde kaldırım işgalleri, etiket-kasa fiyat uyumsuzlukları ve son kullanma tarihleri gibi konularda denetimleri sıklaştırdı. Denetimlerde tespit edilen uyumsuzluklar için yasal işlemler yapıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Zabıta müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce ilçemiz genelinde kaldırım işgalleri, etiket-kasa fiyat uyumsuzluğu ve son kullanma tarihleri konusunda yoğun bir denetim işlemi gerçekleştirdi. Konuyla ilgili uyarılar yapılırken uyumsuzluklar için de yasal önlemler alındı. Kuralsızlığa geçit yok. Amacımız daha güzel, daha yaşanabilir bir Orhangazi. Denetimlerimiz her alanda artarak devam edecek. Bu nedenle göreve geldiğimiz günden itibaren son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışını engellemek için sürekli denetim halindeyiz. Artık insanlar şunu bilmeli, Orhangazi’de son kullanma tarihine dikkat etmemenin son kullanma tarihi geçti."