Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 05.08.2024 20:00 Güncelleme: 04.08.2024 20:10

Orhangazi Gürle Dağı'nda yamaç paraşütü coşkusu

Orhangazi Belediyesi'nin katkılarıyla 2-3-4 Ağustos 2024 tarihlerinde Gürle Bayraktepe'de gerçekleştirilen "2024 Bursa Cup Orhangazi Gürle Dağı Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışı" renkli görüntülere sahne oldu.
Orhangazi Gürle Dağı'nda yamaç paraşütü coşkusu

Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın da izlediği yarışmalara çok sayıda sporsever vatandaş iştirak etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasında, "2024 Bursa Cup Orhangazi Gürle Dağı Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışı yine muhteşem sahnelerle yapıldı. Gürle Bayraktepe'de düzenlenen bu etkinlik şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Yamaç paraşütü pilotlarımızı kutluyorum. Gerçekten keyifli olduğu kadar cesaret gerektiren bir spor. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Organizasyon, her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok profesyonel ve amatör yamaç paraşütçüsünü misafir etti. Muhteşem etkinlik, aynı zamanda Orhangazi'nin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak. Başarıya imza atan paraşütçülere ödülleri protokolün de katılacağı törenle verilecek. Yarışma, gelecek yıllarda da düzenlenecek.