Kitap 15.06.2023 12:19

Onun şehrinde artık hiçbir suç cezasız kalmayacak!

Dedektif Hiroki ile tanışmaya hazır mısınız?
Onun şehrinde artık hiçbir suç cezasız kalmayacak!

Eski bir başkomiserin oğlu ve kariyerinde hızla ilerleyen bir cinayet masası dedektifi olan Hiroki Dan, yakışıklı, başarılı ve yetenekli olmasına rağmen adalet sisteminin işleyişinden memnun değildir, bu yüzden de mutsuzdur. Ve bu soruna çözüm bulmak için harekete geçer. Artık yasaların ulaşamayacağını düşündüğü korkunç insanlara adaleti kendi yöntemleriyle götürecektir.

Her seferinde bir “iyilik” yaparak, göze göz dişe diş bir anlayışla eylemlerini sürdüren Hiroki bu çarpık düzendeki bozuk bir çark mı, yoksa bir adalet savaşçısı mı?

Kei Koga yazdı, Ryo Izawa çizdi, Yaren Kıroğlu dilimize çevirdi.

Brutal, ilk iki cildiyle Athica Yayınları’ndan çıktı.

(18 yaş üzeri için uygundur.)

Arka Kapak Yazısı:

CANİLER İÇİN BİR POLİSİN

İNTİKAM PLANLARI...

Dedektif Hiroki yakışıklı, başarılı ve yetenekli bir adamdır. Çözdüğü her davayı, başarı listesine eklemesi gereken bir zafer olarak görür.

Hiroki her ne kadar işini çok sevse de, KORKUNÇ İNSANLARI DURDURMA KONUSUNDA POLİS VE KANUNLARIN YETERSİZ KALMASIYLA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAR VE BU SORUNU ÇÖZMEYE KARAR VERİR.

Hiroki “Göze göz, dişe diş!” der ve kendi adaletini sağlamak için sokağa çıkar. Onun şehrinde artık kimse dokunulmaz değildir.

Herkes yaptığı kötülüğün cezasını çekecektir.

İŞLENEN SUÇA HAK ETTİĞİ CEZA!

Eski bir polis komiserinin oğlu olan ve kariyer basamaklarını hızla tırmanan cinayet masası dedektifi Hiroki ile tanıştınız değil mi!

Karakterimiz, yasaların dokunamadığı yüzden fazla insanın öldürülmesinden sorumlu, dedektif kimliğine gizlenmiş bir seri katil.

Serinin bu ikinci cildinde Dedektif Hiroki, kendini dokunulmaz sanan suçlulara yine göz açtırmıyor.