Ramazan Kaynak: Musa ALİOĞLU 27.03.2024 14:59

On bir ayın sultanını ayrıcalıklarla karşılıyor

Hyatt Regency İzmir İstinyePark'ın geniş aileler ve kalabalık gruplar için hazırladığı Ramazan ayına özel hizmetleriyle on bir ayın sultanını ayrıcalıklarla karşılamak isteyen misafirlerini bekliyor. Ramazan ayı boyunca kalabalık iftar buluşmalarının adresi olmaya hazırlanan Hyatt Regency İzmir İstinyePark sizi Ramazan ruhunu yaşamaya davet diyor.
On bir ayın sultanını ayrıcalıklarla karşılıyor

İzmir’e yeni ve eşsiz bir soluk getiren Hyatt Regency İzmir İstinyePark Ramazan ruhuna yakışır ayrıcalıklarla şehrin buluşma merkezi olmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca gün ışığı alan ferah salonlarında 10 kişi ve üzeri gruplara, kişi başı 1.500 TL’den başlayan iftar menüleri ile Hyatt Regency İzmir İstinyePark misafirlerini bekliyor. 

 

Ramazan ayına özel 5-14 Nisan tarihleri arasındaki konaklamalarda özel indirim kampanyasıyla kapılarını açmaya hazırlanan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, pazartesiden perşembe gününe olan tüm rezervasyonlar için % 15 indirim uyguluyor. Haftanın kalan günlerinde Hyatt Regency İzmir İstinyePark’da konaklama seçen misafirler  % 20 indirimden faydalanabiliyor.  

 

Ramazan’da da Hyatt Bir Başka Güzel!

Hyatt Regency İzmir İstinyePark ayrıcalıklarla dolu hizmet anlayışını Ramazan ayında da sürdürüyor ve konuklarına Ramazan’a özel sürpriz ayrıcalıklar sunuyor. En az 3 gecelik konaklamalarda geçerli %20’ye varan indirimler ve The Bay Restaurant’ta zengin açık büfe kahvaltı, yiyecek ve içecek harcamalarında %10 indirim Hyatt Regency İzmir İstinyePark misafirlerini bekliyor. İstinyePark Alışveriş Merkezi’ne özel geçiş alanı kullanımı, İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde yer alan seçkin ve seçili mağazalardan indirimler, Spa Soul’da yer alan, hamam, sauna ve fitness merkezi kullanımı ve masaj hizmetlerinden %20 indirim ile Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ın sunduğu ayrıcalıklar arasında yer alıyor.