Magazin Kaynak: ŞAFAK GÜVEN 05.09.2024 09:19

Okul öncesi özel aktiviler

Ceyda Düvenci moderatörlüğünde Türkiye'de Adel çatısı altında tüketicisiyle buluşan Faber-Castell, Feriye'de okula dönüş lansmanını gerçekleştirdi.
Okul öncesi özel aktiviler

Adel/Faber-Castell CMO'su Murat Büyükkucak ev sahipliğinde ve Düvenci moderatörlüğünde gerçekleşen lansmanda Faber-Castell'in yepyeni okula dönüş kampanyası 'Faber’in Var Mı?' duyuruldu. Etkinlikte, kırtasiye ürünlerinin çocuk sağlığına etkisi, ürün gamı ve güvenliği gibi birçok konuya değinilirken, Taş Kağıt Makas Atölyesi tarafından çocuklara özel aktiviteler düzenlendi. Düvenci, "Her yıl okula dönüş dönemi bizim için çok heyecan verici oluyor. Hem Melisa hem de Ali kırtasiye ürünlerini özellikle de rengarenk kalemleri ve pastel boyaları çok seviyor. Hal böyle olunca kırtasiyelerde birlikte bolca vakit geçiriyor ve ürünleri incelemeyi çok seviyoruz. Bugünkü Faber-Castell okula dönüş lansmanımızda ürün güvenliği, ürün kalitesi ve ürün çeşitliliği gibi ana konulardan bahsettik. Tabii, konu çocuklarla ilgili olunca sağlık ve güvenlik en önemli nüansların başında geliyor. Çocuklarımızın sağlığını tehlikeye atmamak adına ürün güvenliği ve kalite testlerinden geçen ürünleri tercih etmeyi çok önemli buluyorum. Faber-Castell de bu alanda ince eleyip sık dokuyarak başarılı bir süreç yönetmesi sebebiyle güvenilir bir marka bizim için. Bu etkinlik vesilesiyle de herkes için çok güzel bir okul dönemi diliyorum" dedi. 

'Duygu odaklı atölyeyiz'

Taş Kağıt Makas Atölyesi için oyuncu, "4 yaş öncesi oyun gruplarımız var. Duygu odaklı atölyeyiz. Sevdiğimiz ve hayatımıza dokunan markalarla çalışmaya özen gösteriyoruz. Atölyede en fazla boya kalemi ve kendilerini ifade edebilmeleri için kalem kullanıyoruz. Dördüncü yılımız. Yaz-kış keyifli şeyler yapıyoruz" diye konuştu. Okulların açılacak olmasına Düvenci, "Aslında okullar önce veliler için açılıyor. Okul olmasa biz ne yapardık biz pandemide nispeten yaşadık. Üreten anne-babaların iş yerinde, evlatların okulda olması bir ülkenin ne kadar aydın, çağdaş ve sanatla iç içe olmasına sebep olacaktır. Akşamları herkes yuvasında şahane bir resim. Okul hep gelişmek, büyümek ve yenilenmektir. Beni hep heyecanlandırdı" şeklinde konuştu. 

'Yedi defter dolusu söz yazdı'

Şan dersleri alan Melisa için oyuncu, "Dersler devam ediyor. Söz yazıyor. Liseyi müzik okulunda okumasına karar verdik. Bir aydır babasındaydı dün, 'Gelince yeni kararlarımı açıklayacağım' dedi. Çok heyecanlıyım. Yedi defter dolusu söz yazdı. Melisa hayattaki yaşam kaynağını buldu. Her çocuğun kendi duygularıyla yolunu bulmasını diliyorum" diye konuştu.