Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 16.04.2024 11:52

Nurus Calma'ya Work Space Expo Paris'te Büyük İlgi

Kullanıcılarının üretkenliğine katkıda bulunan yaratıcı çözümleriyle sektördeki öncülüğünü koruyan Nurus; yüksek inovasyon ve teknoloji kullanılan tasarımlarının başında gelen Calma Akustik Kabinler ile dünyanın önemli mobilya fuarlarından biri olan Work Space Expo Paris'te büyük ilgi gördü.
Nurus Calma'ya  Work Space Expo Paris'te Büyük İlgi

Fransa'nın en büyük ve dünyanın en önemli uluslararası mobilya fuarlarından biri olan Work Space Expo Paris’e ilk defa katılan Nurus; Calma Akustik Kabinlerinin yeni nesil versiyonları ile bu alandaki liderler arasında yer aldığını bir kez daha kanıtladı.

Bu yıl dünyanın dört bir yanından 300’den fazla firma ve on binlerce ziyaretçinin katıldığı fuarda Calma ürününü tanıtan Nurus; özellikle teknolojinin sürekli gelişmesiyle değişen ofis anlayışı ve çalışma biçimleri üzerinde duran ve inovatif çözümler getiren anlayışını en iyi yansıtan ürünlerinden birini katılımcılara sunmayı tercih etti.

Calma, kalabalık ofis ortamlarında ve halka açık alanlarda, dış seslerden ve uyaranlardan arındırılmış konforlu bir ortamı mümkün kılarak, çalışma hayatında en büyük ihtiyaç hâline gelen sağlıklı çalışma ortamını sağlıyor.

Modern Çalışma Alanları Dönüşüyor

A Sınıfı Ses Yalıtımı Sertifikasına sahip Calma; hem bireysel hem de ekip çalışmaları için sessiz ve konforlu bir alan sunuyor ve yüksek sesli çalışma alanlarında özel toplantılar için gürültüden arındırılmış bir ortam yaratıyor. İçindeki CO2 oranını 1000 ppm olan kaliteli hava değerinin altında tutan özel bir havalandırma sistemine sahip olan Calma, MDF Toz Boya Teknolojisi ile kimyasal salınımı önleyen, çevreye ve insana duyarlı, anti-alerjik ve anti-bakteriyel özelliklere sahip.

Özellikle küçük ve kalabalık ofis ortamları için, ihtiyaca ve ortamın metrekaresine bağlı olarak, Small, For U, Medium, Large, X Large, XX Large seçenekleri bulunan Calma; modern çalışma ve yaşam alanlarını bir daha geri dönmemek üzere, kökünden değiştiriyor.