Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Mustafa Ercan ORTAÇ 17.04.2024 16:40

Nike Well Festival Mayıs'ta İstanbul'da

Nike'ın bedeni, zihni ve yaşamı iyileştiren yeni fitness anlayışı 'Nike Well Collective' kapsamında düzenlenen festival serisi Nike Well Festival, Londra, Dubai ve Johannesburg'dan sonra 4 Mayıs'ta The Peninsula İstanbul'da gerçekleşecek. Tüm gün boyunca sürecek "hareket ve iyi yaşam festivalinde" eşsiz boğaz manzarasına karşı Nike Well Collective eğitmenleri Haneen Kattae, İpek Artun, İrem Güneş, Sera Sayar ve Ömer Faruk Demir ile sıra dışı spor deneyimleri, Urban Active ile pedal partisi, Cihangir Yoga ile yoga ve meditasyon seansları, ilham veren konuklarla sohbetler ve çok daha fazlası katılımcıları bekliyor olacak. Melikşah Altuntaş ve Zeynep Üner'in moderatörlüğünde gerçekleşecek paneller, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Sinem Kobal, Zehra Güneş, Ahsen Eroğlu, Busenaz Çakıroğlu, Cansu Akın, Mine Özgüle ve Pırıl Şenol gibi isimleri buluşturacak. Kayıtların Nike web sitesi üzerinden yapıldığı festivale katılım tamamen ücretsiz.
Nike Well Festival Mayıs'ta İstanbul'da

Nike Well Festival İstanbul, limitlerini zorlamak, zihnin ve bedenin arasındaki uyumu bulmak ve yeni şeyler deneyimlemek isteyenleri tüm gün boyunca bir araya getirecek. Katılımcıların spora ve iyi yaşama dair her şeyi bulabileceği festivalde, spor deneyimleri ve atölyelerin yanı sıra, cilt danışmanlığı, tırnak tasarımı, saç tasarımı, masaj alanı ve iyi yemek alanı gibi özel düşünülmüş deneyimler de yer alacak. 

 

Tarihi Yarımada’da Sabah Koşusu, Pedal Partisi, Cihangir Yoga ve Bahar Bambi ile etkinlikler

Nike Well Festival İstanbul’un açılışı Nike Well Collective koşu koçları eşliğinde, katılımcıların Tarihi Yarımada havasını içlerine çekebileceği kısa bir koşu ile yapılacak. Ardından Urban Active ekibi ve canlı DJ performansı ile “Pedal Partisi” gerçekleşecek. Festival vitesi, Nike Well Collective eğitmenleri tarafından özel olarak tasarlanan yoga, dans ve fonksiyonel egzersizler ile katılımcıların daha önce hiç deneyimlemediği hareket modellerini 30 dakikalık tek bir antremana sığdıran Sıra Dışı bir Antrenman’la yükseltecek. Cihangir Yoga ile Enerjik Yoga Akışı ve Kolektif Meditasyon; nefes terapisi, hareket terapisi, aromaterapi atölyesi ve tasarımcı Bahar Bambi önderliğinde kişiselleştirme atölyesi festivaldeki diğer deneyimlerden bazıları. 

 

İlham veren konukları buluşturan panel ve söyleşiler

Nike Well Festival İstanbul’da ayrıca alanının öncü isimlerini buluşturan paneller ve söyleşiler gerçekleştirilecek. 

 

Melikşah Altuntaş’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek “Burada, Anda, Akışta” isimli söyleşide, Cannes ödüllü oyuncu Merve Dizdar, içerik üreticisi ve müzisyen Mine Özgüle ve başarılı oyuncu Ezgi Mola, anda kalmak için neler yaptıklarını, düşünce akışlarına ve olaylara nasıl odaklandıklarını anlatacaklar.

 

Güçlü kadınların yoğun ve kaotik hayat akışında “iyi hissetmeye dair” attıkları adımları dinleyeceğimiz “İyi Miyiz?” isimli panel, Zeynep Üner moderatörlüğünde, VakıfBank kadın voleybol takımı ve kadın milli voleybol takımı oyuncusu Zehra Güneş, başarılı oyuncular Ahsen Eroğlu ve Sinem Kobal’ı ağırlayacak. 

 

Duygular ve beslenme alışkanlıklarının girdiği kısır döngüyü kırıp yemeği nasıl bedenimizin ve ruhumuzun enerji kaynağı olarak konumlayacağımızın konuşulacağı Galiba Duygularımı Yedim adlı panelde ise moderatör Zeynep Üner, sorularını yeme davranışı uzmanı Pırıl Şenol, olimpik boksör Buse

Naz Çakıroğlu ve içerik üreticisi Cansu Akın’a yöneltecek.