Kitap 15.06.2023 08:27

Neko Kafe

Dokuz Cana İhtiyacın Yok, Bir Tanesiyle de Mutlu Olabilirsin!
Neko Kafe

Hayat bazen hiç ummadığımız bir şekilde yön değiştirir. Hiçbir şeyi tekrar yoluna sokamayacakmış gibi hisseder, umutsuzluğa kapılırız. Böyle durumlarda –eğer biraz şanslı bir kişiysek- yaşamımıza bir kedi girer ve bize hayatta aslında nelere önem vermemiz gerektiğini gösterir.

Neko Kafe’de çalışmaya başlayan Nagore de hayatının alt üst olduğunu düşündüğü sırada tam 7 kediyle bir arada yaşamaya başlar. Ve hayatı bir daha asla eskisi gibi olmayacak kadar değişir.

Hayata yeniden başlamanın, koşullara uyum sağlayabilmenin ve mutluluğu bulabilmenin yollarını keşfedeceğiniz keyifle okunan bir hikâye.

Anna Sólyom’un yazdığı, Ezgi Şayan’ın dilimize çevirdiği Neko Kafe Athica Yayınları’ndan çıktı.

 Arka Kapak Yazısı:

Nagore’nin hayatı, sevgilisinden ayrıldığından ve işsiz kaldığından bu yana üst üste gelen felaketlerle dolup taşmıştır.

Kirasını geciktirdiği için dairesini kaybetmek üzereyken, eski bir dostu ona sıra dışı bir iş bulur: Müşteriler tarafından sahiplenilmeyi bekleyen yedi kedinin bulunduğu bir kafeterya olan Neko Kafe’de garsonluk yapmak.

Nagore kedilerden korkmasına karşın, her biri başka başka karakterlere sahip olan bu hayvanlardan yaşam hakkında oldukça fazla şey öğrenebileceğini fark edince çekinerek başladığı yeni işi eğlenceli bir serüvene dönüşüp hayatını umulmadık derecede renklendirecektir.

Tüm dünyada ünlenen kedi kafelerinden birinde geçen, Anna Sólyom’un bu büyüleyici romanı, mutlu olma sanatı hakkında ilham verici, heyecanlı ve özgün bir hikâye anlatıyor.