Tiyatro Kaynak: ANIL KARTAL 16.08.2024 13:29

Ne kadar kavga edersek o kadar güzel oluyor!

Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam'ın yer aldığı Meksika Açmazı, Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin amfi sahnesinde seyirciyle buluştu.
Ne kadar kavga edersek o kadar güzel oluyor!

Meksika Açmazı ekibi, geleneksel hale gelen 'Ay Işığında Komedi' etkinlikleri kapsamında yaklaşık bin 500 kişiyle buluştu. Oyun öncesi trafiğe takılan ekip, "Arabayla 22, yürüyerek 20 dakikaydı. Yürüme kararı aldık. Pişmanız! Oyun öncesi yürüme fikri Fazlı Bey'den çıktı. Kendisine teşekkür ediyoruz" diyerek, espri yaptı. Ekip, "Geçen sene de burada seyirciyle buluşmuştuk. Çok mutlu olduk bu senede burada olmaktan. Pazar gecesini bize ayırmış bin 500'den fazla kişi var. Mutlu oluyoruz" diye konuştu. Ekip, "Yaz nasıl geçiyor?" sorusuna, "20 gün tatil yapanlardan değiliz. Beraber çok programımız oluyor. Kilo verip, tatilde poz verenlerden değiliz. Hep koşturuyoruz" yanıtını verdi. Programlara çok çalıştıklarını söyleyen ekip, "Meksika Açmazı öncesinde çok çalışıyoruz. Gösteride üç kişi sohbet ediyor gibi değil. Birkaç gün önce buluşup, açmazları tartışıyoruz. Meksika kaydı yaparak geldik. Kayıt esnasında kavga ettik. Ne kadar kavga edersek o kadar güzel oluyor... Aslında şu an konuşmuyoruz" ifadelerini kullandı. 

'Ajda Hanım çıkıyorsa vapuru kaçıracaksın'
Ajda Pekkan'ın protolden erken kalkan seyircileri eleştirmesine ekip, "Sizin başınıza geldiğinde durumunuz ne oluyor?" sorusuna, "Genelde oyun sonu oluyor. Çünkü minibüs ve vapurda bitiyordur, o yüzden insanların gitmesi gerekiyordur. Ajda Hanım çıkıyorsa vapuru kaçıracaksın" yanıtını verdi.