Bülten Kaynak: Musa ALİOĞLU 16.03.2024 06:23

Muşlular "Hüseyin Karakaya" dedi

MUŞ-İDER Başkanı Yılmaz Bozyiğit, Mimar Hüseyin Karakaya'ya Muşlular olarak destek vereceklerini söyledi.
Muşlular

Kartal Muş Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin (MUŞ-İDER) konuğu olan AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya, “Belediyeciliği çok iyi biliyorum” dedi. MUŞ-İDER Başkanı Yılmaz Bozyiğit, Mimar Hüseyin Karakaya’ya Muşlular olarak destek vereceklerini söyledi. AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu ise “Kartal’da çakılı bir çivi yok. Siz de görüyorsunuz. Siyasi kimliğin önemi yok. Mimar Hüseyin Karakaya bu kent için şans” dedi.

BELEDİYECİLİĞİ ÇOK İYİ BİLİYORUM

“Ramazan bize bereket getirsin. Mazlumların refahına vesile olsun” diyerek sözlerine başlayan AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya, “Belediyeciliği çok iyi biliyorum. Bu konuda mütevazı olmayacağım. Kapımız 7/24 açık olacak. Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir başkanlık yapacağız. Bölgecilik, ırkçılık mezhepçilik yapmayacağız. Herkese adil bir şekilde yaklaşacağız. Kartal hak ettiği yerde değil. İşi ehline vermek lazım” diye konuştu.

İNSANI MERKEZE ALAN BİR ANLAYIŞLA

Mimar Hüseyin Karakaya, “Kartal’ın sorunlarını, dertlerini bilerek bu yola çıktıklarını söyleyene Mimar Karakaya, “İnsanı merkeze alan bir anlayışla hareket edeceğiz.  Vatandaşımızın yanında olduğumuzu hissettirerek güven ve refahınızı artırmak için çalışacağız. Yerel yönetimde katılımcılığı ve şeffaflığı ön planda tutacağız” ifadelerini kullandı.